Sprcha ve výklenku. Osvědčila se, není tmavá?

Mate nekdo sprchu ve vyklenku? Osvedcila se, neni tmava? Mate pripadne fotku, abych si udelala predstavu? Ekuji
Odpovědět
@janazzz Budeme mít a budeme tam mít světlo, není důvod, aby byla tmavá.
Odpovědět
Profilova fotka
@janazzz manžel výklenek chtěl, já ne, takže nakonec máme dvě zdi ze skla.. hodně ale taky záleží jak velký ten výklenek/sprcha je a kde v té místnosti je..
Odpovědět
@1karel1 a mate fotku nebo vizualizaci?
Odpovědět
@janazzz Bohužel zrovna vizualizaci koupelny jsem si nedělal, ale prostě si to představte jako místnůstku s dírou na vlez (bude walk-in) a světlem uprostřed. Sklo jsme zamítli, máme to teď na bytě a čistit to nikdo nechce.
Odpovědět
@janazzz Máme výklenek a je to super. Ve stropě přímo ve sprcháči máme bodovku, která to krásně osvítí (samozřejmě vhodnou do vlhkého prostředí). Máme teda skleněné dveře :)
Odpovědět

Odpovědět
@kkaccullka dekuju za fotky. A uz bydlite, osvedcilo se i v praxi?
Odpovědět
Sprchu máme obdobně jako kkaccullka v bytě už několik let, teď ji v baráku budeme mít stejně. Máme rozměr 80*120 a jsme spokojení
Odpovědět
@janazzz bydlíme už dávno. Je to super, máme ve sprše i podlahové topení ať to dobře schne. Taky jsem si pořídila aku stěrku na okna a teď už je jen v koupelně. Jen si dejte opravdu pozor aby to bylo technicky dobře udělané. Hydroizolase vč, pásek a rožků na podlaze i stěně. žlab perfektně udělaný vč. pásek. Spád ve sprše alespoň 1 cm na metr ke žlabu,.
Odpovědět
Holky, doporučíte mi prosím značku? Myslíte,že 80 cm nebude problém?
Odpovědět
@cape a mate ji bez podlahoveho topeni, jak pise kkaccullka? Jestli to i bez nej dobre vysycha?
Odpovědět
@kkaccullka super, diky moc za rady ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
V paneláku bez podlahovky, v baráku s podlahovkou (která aktuálně kupodivu neběží :-D ). Po sprchování necháváme dveře otevřený a s plísní a ničím podobným nemáme problém.
Odpovědět
@cape ok, dekuji
Odpovědět
@hanzjana značku čeho? Skleněných dveří? Máme Roltechnik. Pokud je šířka sprcháče jen 80 cm tak to je příliš malinké. Máme 1 x1,1 m a akorát. Minimum bych dala 90 šířku a větší hloubku. Počítejte, že na zdi je sprcha a polička na mýdlo a jste v uzavřeném prostoru. A každý nebudeme celý život jako proutek :))
Odpovědět
@janazzz v létě máme podlahovku vypnutou :) Máme v koupelně v létě stále otevřené okno a chce to mít dobře vyspádované ať se na podlaze nedrží voda. Já jsem začala používat ve sprcháči aku stěrku co je na okna. Super věc a sprcháč i sklo je furt čisté a nemusím to každý týden drhnout. Ta podlahovka není nutná, ale určitě v koupelně větrat a sprcháč nechávat otevřený. Doporučuju se i zamyslet na dobrým odvětráním - pouštíme větrák po každém koupání. To platí pro jakoukoliv koupelnu ať se nedělají plísně.
Odpovědět
Děkuji za informaci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?