Sprcháč bez vaničky, není to studené?

Prosím, kdo máte sprcháč bez vaničky (tedy dlažbu), nestudí moc v době, kdy se netopí podlahovým topením? Sprcháč bude v přízemí, pod ním podlahovka. Jak jste řešili tepelnou izolaci? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@misakk Mame a rekl bych ze to je v pohode. Vylozene ledove to neni a voda ti dlazbu stejne hned ohreje. Jinak standard jako pod celou podlahou mame 16cm polystyrenu. Ve sprchovem koute nam betonovy poter vybrousili presne podle rozmeru A pak se jen dala hydroizolace a dlazba.
Odpovědět
@jumpmans A máte pod sprcháčem podlahové topení? Jakým způsobem se beton brousí? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@misakk Ano mame. Teplovodni. Nejde teda az uplne ke zlabu aby nevysychal prepad, nejblizsi trubka je asi 15-20 cm od nej. Brousi se velkou diamantovou bruskou na beton. Delala nam to firma ktera nam vylivala podlahy. Mame lity cementovy poter cemflow. Technologie pokladky je stejna jako anhydrit. A stejne jako u anhydritu se povrch pred pokladkou dlazby zbrousi.meli jsme to v cene pokladky a pred vylivanim jsem akorat rekl jak siroke to ma byt s jaky sklon maji udelat. A pak pripomnel pred brousenim.
Odpovědět
Já to řeším tak, že si než tam vlezu, na chvíli pustim horkou vodu z dešťovýho panelu (máme dost velký 50x50), ta voda to zahřeje a jdu se sprchovat, ale už ani to nedělám pokaždé, ono vážně stačí pustit normálně sprchu a ohřeje se ta dlažba během chvíle:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?