Sprchová stěna Walk-in, jak jste spokojeni?

Jakou máte zkušenost se sprchovou stěnou Walk-In? Jde mi o sprchový kout, který nemá dveře, zkrátka jedna stěna je tato skleněná stěna Walk-in a další dvě stěny jsou zdi s obklady. Uvažujeme o stěně dlouhé 120 cm. Máte někdo? Máte i kratší a je dostatečná, aby necákala voda mimo kout? Jaká je zkušenost a co údržba? Nabízí nám sklo od firmy Hoppe, která má tato sklad přímo i se zatavenou povrchodovu úpravou proti vodě. Není vám s této sprše zima, kryž nemá dveře? Díky.
Odpovědět
Naprosta spokojenost, zima tam urcite neni, mame podlahovku i pod sprchovym koutem. Sklo se musi stirat sterkou na okna, ale kdyz zapomene staci octova voda a vse je ok. Pristupny je z jedne strany, zastenu mame od 80cm. Fotky mam v albu.
Odpovědět
Má někdo další zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@badlina vyzkouseno ze staci 100cm, pak uz to ven necaka.
Odpovědět
My máme 120cm, foto je v albu. Máme velkou sprchovou ružici a necákám, manžel i kdyby měl 2m širokou stěnu tak cákat bude :-) nechápu to. Údržba super, vytírám normálně s podlahou v koupelně a sklo stírám stěrkou, ale to se mi většinou nechce, takže když už se na to nemůžu dívat, přejedu sklo fixanelou. Je tam chladněji než v uzavřeném sprch. koutě, ale žádná hrůza.
Odpovědět
@rajmanka Moc pěkné a dokonce až ke stropu, to koukám. Taky máme v plánu stěnu hned vedle dveří. Jen potom máme nízkou příčku a WC, tam jak máte vanu, tak máme v plánu umyvadlo. Nemáš strach, že bys ty nebo třeba dítě do toho skla vrazila, když jdeš od umyvadla? Uvažuji, jestli na tu hranu skla třeba něco nenalepím. ???
Odpovědět
@badlina Nepatřím sice mezi nejšikovnější, ale do skla jsem ještě nikdy nevrazila :-D to se nemusíš bát, ono to sklo je totiž docela hrubé, takže když se díváš na tu hranu, tak není ,,průhledná,, ale taková tmavě modrozelená.
Odpovědět
@rajmanka A to máš tedy taky od firmy Hoppe? Máme již v projektu s moc se nám to tak líbí. Jen mi snad nebude zima, manžel navrhl, že by při nejhorším se dal závěs, no ale to by už nebylo ono.
Odpovědět
nene mi to máme od místního sklenáře. Ten závěs si tam teda nedokážu představit :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?