Sprchový kout je špatně zazděný. Máme vybourávat?

Setkal už se někdo s tím, že po zazdění vaničky, obložení a usazení koutu, jste vaničku znovu vybourávali? Zjistili jsme totiž, že vanička je špatně usazená není v rovnováze a sem tam nám jedny dveře vyjedou z kolejničky. A teď mám strach, že když vaničku vybouráme, uděláme tím více škody než užitku (např. poničíme obložení stěn koupelny atd.), někteří lidé nás od toho odrazují. Ještě bych se ráda zeptala, na jednu věc. Mezi vaničkou a stěnou je zasilikonovaná mezera, avšak tato mezera je níž než okraj vaničky, takže nám tam pořád "zůstává" voda. Předpokládám, že to tak nemá být. A že je to špatně. Děkuji za odpovědi. Jsem v tomto naprostý laik :-)
Odpovědět
a zkoušeli jste nejdřív seštelovat dveře, já když jsem je jednou při vysazení vyndala a pak je tam dala jinak, tak nám jedna strana taky vyjížděla.
Odpovědět
To už jsme taky zkoušeli, respektive montér, co nám kout montoval to zkoušel několikrát a říkal, že více už to seštelovat nejde :-( . Prý ta vanička musí být v rovnováze, ať ten kout na ni dobře "sedí".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?