Sprchový kout od sklenáře - na kolik Vás vyšel?

Na kolik Vás prosím vyšel sprchovy kout od sklenáře na míru a jaké měl příp. rozměry? Stačí mi opravdu orientačně. Máme nabídku asi na 30k za dvě skleněné stěny - jedná 90, druhá 110n, v tom dveře, nějaké to kování, doprava. Ale zdá se nám to dost. Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@soonsoon záleží na tom... zdali je sklo kalené , jakou má tloušťku a jak kvalitní je kování...
Odpovědět
měli jsme nabídku na zasklení sprchového koutu z jedné strany, stěna 140 cm, dveře asi 90 cm a zbytek napevno, kalené sklo, 8 mm a cena byla i s dopravou a montáží 25000,- Kč(i s nějakou úpravou skla proti vodě). Takže myslím, že vaše cena je adekvátní. Nakonec jsme koupili hotové z koupelnového studia za cca 19000,- Kč s dopravou a montáží. Myslím, ale že tam je menší tloušťka skla. Má mít také nějakou úpravu, aby po něm stekla voda a netvořili se kapky, ale asi to nějak nefunguje :-D . čistím, čistím,čistím….
Odpovědět
@soonsoon Mě se to zdá docela dost. Nevím, sprchový kout jsem nedělal, ale sklenář mi na míru dělal dvě skleněné stěny. Kalená osmička sklo, hliníkové lišty kolem zdí, rozměry 260*300 a 260*280 a cena včetně vyměření, dopravy a montáže (vzhledem k rozměru nic moc jednoduchého) byla 36 t. Kč.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?