Sprchový kout stříbrný nebo bílý? Otopný žebřík je bílý

Profilova fotka
Chtěli jsme při naší rekonstrukci využít stávající sprchový kout, který je dva roky starý, ale kluk, který nám bude dělat vodu nás přemluvil, abychom to nedělali, že je malý. Budeme tedy dávat čtverec 90 x 90, vanička bude z litého mramoru zapuštěná do země. Ale mám dilema. Otopný žebřík již je bílý a nevím zda by se hodil stříbrný kout, nebo jen bílý. Chci rámový sprchový kout, jelikož s bezrámovým úplně nejlepší zkušenost nemám ( v bytě se dveře od sprcháče dost svěšují). Poradíte? :-)
Odpovědět
@jeniki89 jestli jsem to správně pochopil, chtěla bys poradit jakou barvu sprcháče si máš dát za svý peníze do vlastního bytu? To musíš vědět sama, nikdo z nás se k vám nebude chodit koupat. Navíc nikdo netuší ani jaký konkrétně tam máš žebřík a jak to dohromady bude vypadat, promiň. Jasně, pokud bys chtěla poradit typ sprcháče, který je kvalitní nebo bezúdržbový, atp., pak chápu nechat si radit od ostatních. Nakonec přidám odpověď na tvou původní otázku: barvu sprchového koutu doporučuji červenou nebo svítivě zelenou, vypadá to velice hezky a oživí to celou koupelnu, k bílému žebříku se to moc hodí. Budu rád, pokud se budeš řídit mými radami a těším se, že sem dáš brzy fotky hotové koupelny, protože bych to chtěl vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme bílý žebřík a sprchový rám satin (tudíž něco na způsob chromu). Žebřík nám ladí s bílým nábytkem, satin rám s chromovanou sprchou a baterií. A pokud dobře chápu, tak bílý rám je plast a stříbrný je pochromovaný a déle vydrží.
Odpovědět
@jeniki89 my to máme přesně jak píše @ivetaml, radiátor ladí k nábytku, umyvadlu , vaně a sprchové vaničce a rám sprcháče k bateriim. Mě teda všechni odrazovali od rámu z chromu, že ho budu muset jen leštit, ale normálně to přejedu lehounce hadrem a je krásný.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetaml @jjiittyy Děkuji, právě že jsem se nemohla pořád rozhodnout. Ale je to logické vysvětlení, že bílý radiator bude ladit s nábytkem a ten chrom s bateriemi.
Odpovědět
Profilova fotka
@jizvo Myslím si, že právě modrá střecha slouží k výměně názorů a rad.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?