Stojánková baterie na okraji vany a její výměna

Zdravím všechny :-) Je tady někdo kdo má stojánkovou baterii na okraji vany? Uvažuju o ní, ale nějak mi nejde do hlavy jak se taková baterie, v případě poruchy, mění. Vanu budeme mít přístupnou jenom z jedné strany, zbylé tři budou u zdi - z toho na jedné této straně by měla být baterie. Je možné ji pak nějak vyměnit, aniž by se musela vysekat vana? :-. :-| Uvítám všechny rady a zkušenosti co se baterie na okraj vany týká :-)
Odpovědět
@veerunkaa jediná možnost je vysekat vanu, nebo si to dát z přední strany a tam stačí vyseknout dlaždičku. Každý koho jsem znala a měl tenhle způsob sprchy a napouštění, na to časem strašně nadával. Navíc bych řekla, že je to mnohem víc kazové než obyčejný kohoutek. Všem se to po čase začalo kývat a jednomu dokonce nešla strčit zpět sprcha, tak ji musel mít pořád venku. Ale asi záleží, jak to kdo moc používá...
Odpovědět
Profilova fotka
ano, mám. cca 12 let. zatím nebyl důvod k výměně. vlastně nemám stojánkovou, ale nástěnnou. k vaně uchycenou koleny, která jsou k tomu určená. pro případ demontáže jsem jí umístil tak, aby k ní byl přístup. jak jinak bych jí namontoval?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?