Termostatická nebo páková sprchová baterie

chtěla bych Vás poprosit o názory na termostatickou baterii do sprchového koutu. Manžel by raději pákovou, že mu přijde lepší na ovládání. V koupelnových studiích do mě zase hustí, že termostatická je jednoznačně lepší. Prosím o vaše zkušenosti. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel i lidé ze sprchových studií mají pravdu :-) Termostatická se podle mě hůř nastavuje, ale její výhoda je, že se nemusí moc často nastavovat. Pokud máte nebo plánujete malé děti, volte termostatickou. Jinak je to spíš na Vašich preferencích.
Odpovědět
Termostatická se mi zdá lepší. Už bych pákovou nechtěl.
Odpovědět
Profilova fotka
Do sprcháče podle mě stačí obyč. Malé děti se stejně ve sprchovém koutu obvykle nesprchují. A pokud už ano, tak pod dozorem dospělých. U malých dětí mi přijde termostatická super do vany, kterou využívají prckové častěji (u nás vanu využívá v podstatě jen malý, naopak ve sprcháči byl jen 2x, když jsme měli horní koupelnu mimo provoz a nemohl do vany).
Odpovědět
U pákové štelujeme dýl jakou vodu chceme. U termo víme, že až odteče studená voda v trubkách, tak pojede přesně taková na jakou jsme zvyklý.
Odpovědět
Profilova fotka
mám 10 let termostatickou a super, nic neštelujeme baterie je stále v jedné poloze, byt jsem prodal a nyní mám termostatickou podomítkovou pár měsíců Normální klasická termostatická vyjde na nějakých 3300 kč možná méně od českého novaservisu a nebo pak termostatická podomítková - dával jsem si hansgrohe a ta vyjde na 8000 při slevě 50 % na e-shopu - montoval jsem si jí sám, ale vypadá to super, koukám už je o 1200 kč ale dražší plus podomítkové těleso https://www.onlinekoupelny.cz/termost... https://www.onlinekoupelny.cz/termost...
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě termostatickou. Máme 7 letého kluka a díky tomu se může sám vysprchovat, takže paráda! A vyhovuje to i nám dospělým, nastavíme si teplotu a jenom si užíváme.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.novaservis.cz/sprchova-ter... https://www.onlinekoupelny.cz/termost... https://www.onlinekoupelny.cz/termost...
Odpovědět
Profilova fotka
Termostatickou. O pákovku jsem jednou při mytí zavadil a přepnutí na max. teplou nebylo moc příjemné....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?