Tipy na zrcadlo s LED podsvícením

Poraďte prosím koupelnové zrcadlo s LED podsvícením. Ráda bych takové, aby dostatečně svítilo i při líčení a přitom neoslňovalo. Existuje takové? Nebo je lepší koupit samostatné světlo?
Odpovědět
@jane_n v jedno koupelně máme zrcadlo s led osvětlením, které se dá regulovat. Nějak jsme osvětlení nastavili a už neměníme. konkrétně jde o toto https://www.drevojas.cz/cs/p-716-zrca... V druhé koupelně máme nad zrcadlem samostatné led světlo a je to také ok. Neřekl bych, že oslňuje, i když svítí dost, nicméně ta regulace na zrcadle je fajn.
Odpovědět
@radim83 Děkuju za tip. Nejsem si právě jistá, jestli ty světelné proužky přímo na zrcadle zpředu, nezpůsobují oslnění, když se třeba žena potřebuje nalíčit a k zrcadlu se naklání velmi blízko.
Odpovědět
@jane_n co se týče líčení, tak to vám nedokáži odpovědět, tam jsem ještě nedošel a asi ani nedojdu. Manželka se líčí v dolní koupelně, kde je to zrcadlo s integrovaným led a je naprosto spokojená. Nikdy jsem neslyšel, že by jí oslňovalo a já sám si také ničeho nevšiml, ať už je člověk k zrcadlo hodně nakloněn, nebo stojí rovně. Za nás naprostá spokojenost. Možná v nějakém koupelnovém studiu nebo u jiných prodejců by bylo možno zapojené zrcadlo vyzkoušet.
Odpovědět
@radim83 🙂 V každém případě děkuji za zkušenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?