Topný žebřík v koupelně, jaký máte?

Ahoj, jaky mate topny zebrik? Elektricky ci kombi? Cena, znacka??? Tipy??? :-D diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Kombinovaný, ať se i v létě můžou sušit ručníky aniž bychom museli zatopit v kotli. A máme Thermal trend, bílý. Máme ho nový, zatím jsme ho vyzkoušeli na elektriku a koupelnu pěkně prohřál :-)
Odpovědět
@ivetaml Hm, to je dobry napad, no ja uz jsem rozhodla pouze pro elektricky, tak snad nebudu bedovat... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
máme taky kombinovaný, v obou koupelnách od Irsapu. Elektrický je blbý na zimu, pokud budete topit, tak by se kotlem vytopil i žebřík, takhle budeš zbytečně muset zapínat a spotřebovávat ještě elektriku.
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsme přemýšleli pouze nad elektrickým, ale taky budeme kombinovat, z obou důvodů, které napsaly petrasafr a ivetaml. V obchodě, ze kterého bude, je popsán jako BN 600x1300. Je stejný jako Thermal Trend.
Odpovědět
Profilova fotka
V bytě máme kombinovaný, ale za celé 4 roky jsem ho na elelktriku zapla jen jednou. Přes léto ručníky stačí normálně oschnout i bez zapínání otopného žebříku. Do domu už jsme proto dali jen napojený na vytápění.
Odpovědět
@roozenka Máme kombinovaný, ale už bych ho nedala. Jak píše @jeniki89, v létě dám ručník raději na sušák na terasu. Zapnutý byl jednou a to kvůli přitopení v koupelně (když se ještě netopilo) a zklamalo mě to - dlouho to trvá než se rozehřeje a při častém užívání by asi pěkně naskočil účet za elektřinu. To je moje zkušenost.
Odpovědět
Máme obyčejný, pouze na klasické vytápění bez elektriky. V minulém bytě jsme měli kombinovaný a nezapnuli ho ani jednou, v létě jsme dávali osušky ven. Teď máme okno v koupelně na západ a ručníky schnou krásně i tam.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak píše aneri53, taky mě zklamal. Mám ráda nahřáté ručníky, těšila jsem se na to vyloženě, ale bohužel, to bych to musela mít pěkně dlouho zapnuté, aby byl ručník nahřátý, takže teď v létě nezapínám, uvidíme v zimě, kdy bude napojený na kotel..
Odpovědět
Profilova fotka
Také to máme tak jak píší holky, strašně jsem ho chtěla kombinovaný kvůli ručníkům, ale zapnula jsem ho jen jednou a to na vyzkoušení a hrozně dlouho trvalo než se nahřál. Do baráku si dáme už jen klasický napojený jen na topení.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme jen napojený na kotel, v bytě jsme měli kombinovaný a nezapnuli ani jednou...
Odpovědět
Holky, diky moc za rady. urcite je vyuziju. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?