Úložné prostory pro špinavé prádlo v koupelně - řešení

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jak máte řešeny v bungalovu úložné prostory pro špinavé prádlo, když pračku nemáte v koupelně,ale v technické místnosti. Já mám v nynějším bydlení pod umyvadlem dvě oddělené zásuvky - na bílé a barevné prádlo a naproti mám pračku, takže otevřu šuplík a prádlo vemu a rovnou šoupnu do pračky. Vy co máte pračku mimo koupelnu, to špinavé prádlo dáváte do koše a ten přenášíte k pračce? Dumám jestli udělat větší koupelnu a do ní pračku i sušičku nebo to vše vč.pracích a dezinfekčních prostředků mít v technické. Rady a tipy? Díky
Odpovědět
@verhal tchýně má koš na prádlo rovnou v technické vedle pračky a sušičky a všichni jsou tak naučení, takže rovnou nosí tam..
Odpovědět
@verhal Mám koš na prádlo v koupelně, jednou za čas přenesu do technické, roztřídím, vyperu.
Odpovědět
Taky mám koš na prádlo tam, kde je pračka, takže aktuálně nosím i oblečení z koupelny z patra do přízemí do prádelny. Stavíme bungalov a pračka bude v technické místnosti - a s ní i koš na prádlo. Možná časem (až trochu vyrostou) dám holčičkám i nějaké menší koše na prádlo do pokojíků. Ale hodně špinavé oblečení se stejně bude svlékat rovnou v předsíni a házet přímo do technické.
Odpovědět
Profilova fotka
Kos na prádlo mám v koupelně ve skříňce pod umyvadlen, koupelna sousedi s pradelnou. Ve zdi je díra a tou si můžu koš vytahnout v prádelně.
Odpovědět
@andik.cz dobřeee, něco takového jsem chtěla slyšet, ale nenapadlo mě, že to takhle zrovna jde vyřešit.. vím, že naši mají patrový dům a mají udělanou z koupelny šachtu přímo dolů do prádelky.. mohla byste mi prosím vyfotit třeba do sz,jak to máte? máte vysuvný celý ten koš? nebo jen díra,které prádlo taháte?moc děkuji
Odpovědět
@kifu já si to nedovedu představit, večer se svlíkám před koupáním a hážu špinavé prádlo rovnou do koše - takže oni ho tedy vemou a ještě před spaním jdou do té prádelky a tam to každý večer nosí.. No jak znám manžela - pernamentě by to zůstávalo pohozené buď na zemi v koupelně nebo na prvním možném odkladném místě :-) Musím to vymyslet prakticky i pro sebe :-)
Odpovědět
@verhal nemame stejneho manzela? :-D Ja planuji dat do koupelny nejaky kos na pradlo, nebo spis textilni vak a s tim pak budu chodit k pracce.
Odpovědět
hele nebo to delejte jako my - sprchujte se obleceni a nemusite prat! Naprosto jsme tim eliminovali problem s umistenim kose na pradlo... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@verhal foto mám ve svém albu. Taky jsem potrebovala to udělat nějak jednoduše. Manžel by teda nenosil prádlo někam jinam, určitě bych ho musela sbírat i teď občas musím třeba do technické místnosti pro věci na zahradu, ale než jde do sprchy, tak vše hází do koše ve skříňce v koupelně. Pak mám ještě koš v prádelně na větší prádlo a na oblečení mimina a kýbl na látkové pleny. To je extra.
Odpovědět
@andik.cz Koukala jsem na "váš" - "tvůj" nevím,jestli můžu tykat,vykat :-) domeček - je mega boží - to vnitřní vybavení - barvy, no zkrátka můj vkus - total.. zrovna včera jsem řešila s manželem,že se mi líbí ty podomítkové baterie a on na mě,že je to blbost, že když se něco pokazí,jak to opravíš (ps: máme nějaký argument?), chjoo.. Nedokážu si představit,jaký prádelní koš tam máš, mohla bys mi prosím vyfotit (samozřejmě až budeš mít čas),jak to vypadá v praxi? Jo a koukám, líbí se mi také ta volně stojící umyvadla,ale kamarádka to má asi na nějaké obyč koupelnové skříňce a už vidím,jak se jí rozjíždí rohy skříňky - já mám pultík v nynějším domě vydlážděný,ale všude samá lišta - na kt.jde hned vidět kapanec od vody a zas musíš leštit. To co máš ty vypadá jako klasická pracovní deska z kuchyně? :-) Díky moc za všechno, ty začátky jsou mega těžké a přemýšlecí a doufám,že jednou to budu mít tak promyšlené jako ty - máš to fakt úžasné
Odpovědět
@verhal v bungalovu se přeci nabízí ideální řešení,nemusíš řešit jestli nahoře či dole;máme také pračku v TM a tamtéž i umělohmotný koš na špínu.Myslím,že je to tak jednoduché,že nic jednoduššího už ani nelze vymyslet.
Odpovědět
Profilova fotka
@verhal Kvalitní podomítková baterie jsou konstruované tak, aby vše, co se na nich může pokazit bylo možné vyměnit bez zásahu do zdi. Toho bych se nebál.
Odpovědět
Článek se načítá
@catle ale nevyslíkáš se přece večer v TM :-) už vidím manžela a děti,jak to každý večer celý život nosí z koupelky do té technické :-) :-) :-)
Odpovědět
@jakuda to jsem chtěla slyšet - přesně to jsem včera říkala manželovi - že to musí být nějak vymyšlené... ale třeba vanu bych asi nezasekávala - nabízeli nám to v nynějším bydlení a to už nevyměníš :-)
Odpovědět
Taky jsme řešili kam s košem na prádlo....je mi jasné, že existují ženy, které dokáží "vycvičit" rodinu aby nosili prádlo do koše v jiné místnosti, než se myjí. Pak také budou ženy, které to dělají za všechny ostatní v rodině. Mě osbně příjde mi srašně nešikovné nosit denně věci do jiné místnosti-vykoupaní, čistí, v pyžamu...
Odpovědět
V koupelnách máme koše na prádlo které obden seberu a vezmu do prádelny kde vyperu spinavé prádlo i ty koše. Nedovedu si představit nosit pokaždém svleceni špinavé prádlo do prádelny, to beru jako ztrátu času. Každá rodina má jiné zvyky.
Odpovědět
@verhal Ne,v TM se fakt nevyslíkám,vyslíkám se v koupelně a odsud to odnesu do TM,která je hned vedle,cca 3 kroky?Nebo se vyslíkám částečně v ložnici a příp.špínu tedy vezmu hned sebou anebo třebas druhý den.Máme to všude po domě jen pár kroků,žádné schody ani šíleně dlouhé a široké chodby. Vždy se špína musí někam zanést,pokud se nechceš svlíkat přímo u koše se špínou - a že by to byl fakt takový problém pro zdravé lidi?
Odpovědět
Profilova fotka
@verhal děkuji, přemýšleli jsme nad projektem docela dlouho. Chtěla jsem propojení koupelny s pradelnou- to byla moje jedna z podmínek. Je to šikovné. Kos je klasický, jako se používá na vyprane prádlo. Je polozeny v te skříňce a když jdu prát, tak si ho vytáhnu vedle v prádelně. Podomitkove baterie manžel taky nechtěl, že se to bude muset rozmlatit, ale byli jsme ujisteni, že se sundat jen bakterie a kartusi se dostaneme. Tak svolil a nakonec máme podomitkove všechny v koupelně. I bidetky u záchodů. Na údržbu fajn. @bamak co je špatného na tom chodit vykoupani, čistí do jiné mistnosti-prádelny? Ja chodím normálne ještě po domě po vykoupani. =-) v pyžamu... U mě by byl problém spíš naučit ostatní nenechat válet prádlo tam, kde ho nemají hned kam odložit.
Odpovědět
@andik.cz To ne, jen technická je pro mě "špinavá zona". ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Tak někdo má technickou čistou jako zbytek domu, obzvlášť, když tam má pračku ;-)
Odpovědět
@andik.cz Možná ano :-)....já jsem to brala podle nás :-), nehádám se, že to někdo nemůže mít i jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak právě, že to vyznělo divně. //Mě osbně příjde mi srašně nešikovné nosit denně věci do jiné místnosti-vykoupaní, čistí, v pyžamu...// jako u nás je technická též špinavá, tak tam bych ale nechtěla ani pračku, ale pokud někdo má technickou jako mistnost, kde má elektrokotel, rozvaděče a pračku a susicku, tak tam bych to nebrala jako mínus tam chodit čistý, ale jako mínus bych brala tam vůbec chodit s každým kouskem prádla, ale ono kolikrát stejně musí člověk posbirat naspinene oblečení i jinde a někam ho odnést, třeba i do té koupelny... prostě do koše/k pračce. Když to jde vymyslet, tak určitě tak, že to bude u pračky a zároveň dostupné z koupelny, mně přijde stejně nepraktické to přenášení koše k pračce. Kdyby se to u nás nedalo vyřešit přes zeď, tak bych asi volila trochu jinak koupelnu a nějak schovala pračku tam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?