Umyvadlo - keramika vs. litý mramor - máte zkušenosti?

Profilova fotka
Zdravím ;-) , chtěla bych požádat o názory na materiál umyvadla. Doteď jsme se všude setkávali jen s keramickými, které byly absolutně bez problémů a já bych po něm klidně sáhla znovu. Teď se prodávají i z "litého mramoru" a my jsme narazili na jednu umyv. skříňku s tímto umyvadlem, která vychází finančně hooodně dobře, tak váháme. Ale obáváme se, abysme si nenaběhli, co se týče životnosti =-) . I sám prodejce říkal, že se prodávají relativně krátce, takže dlouhodobější zkušenosti chybí, nicméně že odolnost co se týká např. různých skrvn by měla být dobrá. Tak se ptám - jaké máte kdo zkušenosti s umyvadlem z litého mramoru - ano či ne =-) ?? Nebo raději klasiku keramické? Díky ;-) .
Odpovědět
Ahoj kupovali jsme si umyvadlo i vaničku do sprchového koutu z litého mramoru, zatím zkušenosti nemám, ještě nebydlíme, ale kupovali jsme to na doporučení známého topenáře, akorád bych tomu vytkla že je to hrozně těžké. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laigotka , díky. A co konkrétně na tom třeba chválil?
Odpovědět
Profilova fotka
Znovu prosím o zkušenosti... Díky ;-)
Odpovědět
My máme litý mramor 4roky a jsme spokojený.. :) Furt vypadá jako nové.. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Máte ještě někdo prosím zkušenosti s umyvadlem z litého mramoru? příp. zda z něj jde odstranit barvu na vlasy?
Odpovědět
Toto by me taky zajimalo! To dvojumyvadlo i skrinka jsou moc hezke. Co je to za znacku prosim?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
my jsme si taky koupili umývadlo z litého mramoru, je krásné /ještě ale stále v krabici-čeká na montáž/ :-D a taky už mě napadlo, že si budu muset dát pozor při barvení vlasů :-( .Máte někdo zkušenost???
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
litý mramor je na barvení chytlavý, prý když se hned utře, mělo by tobýt ok, my proto raději volili do sprchy keramiku a umyvadlo z litého mramoru k tomu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?