Vana 170/70 - 75 - jakou doporučujete?

Profilova fotka
Prosím doporučte obdelníkovou akrylátovou vanu, se kterou jste spokojeni, děkuji!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Má někdo vanu Laufen pro170/70 akrylát?
Odpovědět
Profilova fotka
mam Jika Cubito - spokojenost, do noveho vybiram tu samou ale vetsi
Odpovědět
@lizik Máme vanu Avocado, mám 166 cm, a v pohodě 160 cm vana stačí,protože se mohu na jejím konci zapřít nohama a "netopím se". Je velmi hluboká a pohodlná při sezení. Má tvar kapky,takže jednak mnohem víc zajímavější na pohled a zároven i vhodná do koupelen,kde není až tolik místa - má tvar kapky.
Odpovědět
@catle ta musí být krásná *.*, nebyla by fotečka?? :) :) :)
Odpovědět
@nicmat dobrý den, doporučuji vanu https://www.siko.cz/obdelnikova-vana-... ... máme a jsme opravdu spokojeni, je prostorná a příjemná. Určitě bych vám doporučovala jet do sika nebo jiného koupelnového studia a vany si vyzkoušet, fakt si do nich vlézt a zkusit, jak je vám pohodlná, protože my jsme třeba s manželem větší a avocado pro nás bylo nepohodlné, protože to zúžení v ní vycházelo přímo na boky, tedy nejširší část těla.
Odpovědět
@jenies K Avocadu: já jsem plnoštíhlá, manžel má 90 kg a oba v pohodě, vana je užší v místě chodidel-nesedíte v ní opačně? :-D Jinak ano k tomu zkoušení van, taky jsem si do nich v obchodě sedla. ;-)
Odpovědět
@nicmat Nemám fotku,ale když si zadáš do vyhledavače vana Avocado,tak uvidíš hned!
Odpovědět
@catle nene, ale tak hold každému sedí něco jiného :-)
Odpovědět
@lizik mame GKI memo a jsme spokojení - ale ono to bude asi všechno srovnatelné. Ona třeba vypadá stejně jak jika, ale rozdíl je v tom, že má vystužené dno a hranu nahoře dřevotřískou- takže je "pevnější". Jinak my jsme brali 180 z důvodu, že špunt je uprostřed a má zkosené obě dvě strany, ale když tam ležím sama, tak bych snesla menší....
Odpovědět
Právě vybíráme vanu......a rozmyslime se nad jika cubito nebo Ravak 10°. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?