Vana Campanula, co na ni říkáte?

Profilova fotka
Ahoj, s přítelem budeme zařizovat koupelnu, potřebuji poradit s výberem vany. Líbí se nám vana Campanula od Ravaku. Bohužel jí nikde vystavenou nemají, jde ji jen objednat. Tak pořád váháme...nechce se nám kupovat ,,zajíce v pytli" :-p Co na ni říkáte?... ;-)
Odpovědět
My ji mame doma a jsme spokojeni. Je pravda, ze se vice sprchujeme, nez koupeme, ale nemame s ni problem. Ja jsem mensi a vyhovuje mi, ze se ve vane "neutopim", protoze se mohu oprit o tu nizsi podperu. Kdybys chtela vedet neco dalsiho, klidne mi napis do IP (v otazkach neni mozne na prispevky reagovat:))
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem také váhala mazi Campanulou..strašně se mně líbila,pak jsem ji ale uviděla na živo a zavrhla jsem ji...není to podle mého stylu...byla obrovská, masivní...chce to ji určitě vidět i naživo!
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme ji doma, ackoliv se zda byt velika, tak ma hodne zuzeni, 2 se tam vejdou jen tezko a na delku tam ma hrozne neprakticke zkoseni, takze si tam nejde pohodlne lehnout. Takze za me nedoporucuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme jí doma a je super. Je to jedna z van, která má spodek celkem široký a dlouhý a vejde se tam chlap, který má 190 cm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?