Vana LoveStory od Ravaku, máte ji někdo?

Profilova fotka
Mate nekdo tuto vanu? Jak jste s ni spokojeni? Jak ji mate oblozenou? Klasickym obkladem nebo mozaikou? Pripadny odkaz vany ve vasem interieru je velice vitany! Diky!
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych chtěla vědět :-)
Odpovědět
@duckie ji ma a ja ji taky chci
Odpovědět
je pěkná, kolega si ji koupil ale když jsem viděl jak velké množství vody je třeba napustit tak jsem si to rychle rozmyslel. On bydlí již 2 roky a nikdy se ženou nekoupali společně :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Máme. Milujeme jí :-) Je vyzděná do rovna. Ten obkladovej panel, co k ní je k dispozici, je nechutnej :-D Sama jsem si jí, pravda, napustila jen párkrát, ale jinak společně se koupeme poměrně často. Pokud se někdo nemá v plánu koupat společně, tak pak je to dost ujetej nápad, si Love Story pořizovat. Jak z hlediska místa, tak z hlediska ceny (pořizovací i za spotřebu vody). Když v ní leží dva lidi, tak mi nepřijde, že by té vody bylo tak potřeba. Pokud je někdo škudlil nebo je příliš ekolog, tak pak chápu - vana této velikost nevhodná :-) Máme jí z toho příplatkového materiálu, co má udržovat vodu déle teplou a lépe se udržovat. Nevím, nemám porovnání...ale udržuje se mi dobře. Výhodou je, že jí užíváme i na sprchování a ani takovej rochňa jako já nezpůsobí záplavu v celý koupelně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?