Vana Ravak Evolution. Máte ji?

Profilova fotka
Prosím máte někdo tuto vanu? http://www.ravak.cz/cz/vana-evolution rozmýšlíme se mezi Vagneplast LOTIS a touto vanou, díky ;-)
Odpovědět
Ahojky, přítel pracuje v koupelnách, tak jsem se poradila s odborníkem :-D a dozvěděla jsem se, že materiál je stejný, akorát u ravaku je ten akrylát trochu silnější. Pak povídal něco o zahřejvání materiálu,což prý ravak dělá lépe. Jediný podstatný rozdíl je prý v desingu a to si každý musí rozhodnout sám. Kdyby se měl rozhodnout mezi těmito dvěma, tak určitě volí Ravak ;-) Přeji dobrou volbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame taky ravak,.. ale jinou. jen doporucuju pred koupi se nestydet a pokud je ta moznost, tak jim do vany vlezt ;-)
Odpovědět
jj, souhlasím s hranolkou, přeci jenom se v ní budete koupat vy a ne ten prodavač. Já např. ve vaně trávim spoustu času, nebo spíš trávila než se mi narodil cvrček :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jé děkuju, tak manža taky Ravak, tak dám na vás, přeci jen je to osvědčená značka.Jo a v prodejně jim řeknu, ať tu vanu zrovna natočej, kvůli tý výhřevnosti :-D Díky moc ;-)
Odpovědět
Nevim, jestli myslíš to zahřívání, asi sem to špatně napsala. Tím zahříváním se myslí její výroba. U těch Vagneplast se zahřeje materiál a celý se to dá do formy, až to vystydne nebo nevim co tak se z formy vyklopí a je vana :-D Kdežto u Ravaku se to formuje a zahřívá nějak po částech nebo tak nějak to řikal. On už není doma, aby mi to přesně vysvětlil. Neměla jsem namysli, že by víc hřála. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D Já myslela zas, že se v ní drží dýl teplá voda :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
macanet: i tuto vlastno maji vany od Ravaku,ale musi mit od Ravaku vanu s oznacenim "PU PLUS" technoligie, kterea zajistuje pomalejsi chladnuti vody ve vane. Evolution je jedna z tyupu van, ktere se vyrani technologii PU PLUS, viz odkaz http://www.ravak.cz/cz/pu-plus
Odpovědět
Profilova fotka
my ji máme, koupu se v ní cca 2 měsíce a je supr, nemůžu si stěžovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky!!! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
jak jste spokojené po delší době..moc se mi líbí, ale bylo mi řečeno, že zežlotne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?