Vana Teiko Spinell Duo. Jak se v ní leží?

Zdravím všechny, potřebovala bych poradit. Chceme kupovat vanu Teiko Spinell Duo 160cm, ale nikdej sem se na ní nedočetla žádné ohlasy. Je to taková srdíčková vana, pokud nevíte název.Nemáte jí někdo doma, nebo známí? Jak se v ní leží? Je pohodlná? A celkový vizuální pohled je dobrý? Máte i zástěnu? Pokud máte zkušenost prosím napište. Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my si chceme tež kupovat Spinell Duo, ale ještě tu větší - 180 cm. Na jejich stránkách můžeš najít, jestli není někde vystavená. Bohužel ta "naše" vůbec v okolí není.... Viděla jsem tu "mono" a ta je vizuálně moc krásná i fajnově pohodlná - i když jsem si do ní hupsla v džínách a saku :-)...tak nevím.... Moc se mi na blint nechce objednávat vanu za dvacet tisíc bez os Máme v plánu jí "zazdít" do rovna a nechat si udělat klasickou zašupovací zástěnu, aby se v ní dalo sprchovat na stojáka.
Odpovědět
Profilova fotka
Mmch - moc srdíčková mi nepřijde....přímo srdíčková je lovestory, myslím že ze Siko nebo z Ravaku??? Nejsem si jistá... A ta se mi moc nelíbí...zeshora je fakt jak srdíčko, ale když se na ní díváš normálně ze strany, jako když vejdeš do koupelny, tak mi silně připomíná obří p*del. A to fakt v koupelně nechcu :-D
Odpovědět
No pokud jde o cenu, tak přes e-spopy jí seženeš řádově i o pět tisíc levněji :) Což u mě vyhrálo, pač každá kačka se hodí :) Škoda, že se nenajde nějaká uživatelka(uživatel), která se v ní už koupala :) Líbí se mi na ní hlavně rozměr, který je přijatelný i do menších koupelen a přitom je pro dva :) zástěnu chceme dát originální od teika, příslušný k této vaně. Taky jí chceme zazdívat do rovna bez toho rantlíku okolo. Konkrétně lovestory se mi taky nelíbí, jedna ta část toho srdce vyčuhuje příliš do prostoru a nevím jak by se na toto dala dát zástěna :( Třeba se najde někdo kdo jí má a ještě nám tu pisne .) jinak termín realizace máme do konce prázdnin :) když tak se pak ozvu jak to dopadlo...a jak se v ní koupe, pač my jí chceme 100% :)
Odpovědět
Ještě jedna srdíčková co byla taky moje favoritka :) Ale ty rozměry :(
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt? Tak to je solidní. Nám jí vezme kamarád instalatér přes firmu, takže by asi taky vyšla levněji. Mohla bych poprosit o odkaz, kde se dá sehnat přes e-shop? Moc některým nevěřím (v jednom jsem pracovala :-D )...tak že bychom to pak porovnali. My jsme tež rozhodnutí 100%...jen se děsím toho, že bude mít třeba blbej úhel nebo tak a bude se v ní nepohodlně ležet....nebo tak něco... Koukala ses, jestli jí nemá nějaký studio v okolí u vás?
Odpovědět
Profilova fotka
Ta srdíčková je pěkná, ale mně se víc pozdávají ty "tulící" tvary x-)
Odpovědět
Máš odkaz v interní poště :)
Odpovědět
Tak nejblíž to mám asi do Olomouce :( 70km :(
Odpovědět
Profilova fotka
Za odkaz díky - hned jsem to přeposlala MP, třeba to bude ještě levnější, než přes toho kamaráda :-) Od nás je to nejblíž do Moravských Budějovic....což je hodně přes 100km. Přímo pán v Teiko mi to vysvětlil tím, že vana je moc velká na to, aby jí někde vystavovali...a že běžný koupelnový studio prodá jednu dvě za rok.
Odpovědět
Mám dobrou zprávu :) v opačné variantě jí máme tady v Ostravě v Jasu, takže hned v úterý podám zprávu jak se v ní leží :D
Odpovědět
Profilova fotka
Výborněěěě! :-) A máte v plánu i podhlavníky a to "držátko"? My ty opěrky za hlavu určitě jo, ale v bílé barvě a to madlo nevím....nějak se mi vůbec nelíbilo... Uvažovali jsme o té masážní cosivěci, co se k tomu dá koupit (haha, za třicet tisíc)...a pak jsme v Siku viděli tuhle masážní vanu napuštěnou - ne Spinell - ale nějakou větší taky....a jak laboranti jsme u toho klečeli a koumali, jak to "koroduje" u těch trysek a kde co... Takže jsme se usnesli, že to zreziví a nechceme to :-D (já vím, že asi úplně to nebude pravda....)
Odpovědět
No podhlavníky určitě ano,ale také v bílé :) držátko asi také, pač nemládnéme, že? A v té bíle se to ztratí (si teda myslím). To bublavé do vany jsme uvažovali, ale protože tu vanu máme především i na sprchování, nedokážu si představit udržbu. Takže jsme to zavrhli a to definitivně :) A pokud to rezaví :( Jakou máte vybranou zástěnu? Máš foto?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zatím žádnou...konkrétní, ale tež se tam budeme sprchovat. Ty myslíš, že když se ve vaně i stojí, že ty "čudlátka" překáží nebo jsou nepříjemný?
Odpovědět
Spíš myslím, že údržba je nepříjemná :) Normálně přetíráš hadrem celou plochu, ale s "čudlátkama" to asi nejde moc dobře, víc práce :( A vanu takto si napouštíme max. co 14 dní jinak se sprchujeme, tak si myslím, že kvůli pár koupelím je to zbytečná práce navíc, protože kolem těch heblatek se drží víc nepořádku :) Ale to je můj názor a nemusí to tak být, to je jen selský rozum .) A přidávám foto zástěny, kterou chceme.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha...to u nás bude trochu náročnější, protože vana je pod úkosem (máme podkrovní sídlo :-D ) a jak se bude zazdívat do rovna, tak se zástěna bude zašoupávat na druhou stranu, než se budeme sprchovat, abychom se tam na stojáka vešli :-)
Odpovědět
Ahoj Duckie...teď jsem se vrátila z toho Jasu a ta vana není pohodlná, nebudeme jí kupovat :( Pěkná je moc, ale pohodlná vůbec :( Pod zády má takový výstupek, který mi láme záda :( Pro mě je to velká čára přes rozpočet :( Už jsem byla rozhodnutá :( Možná ta 180 je delší, ale pohodlnější asi nebude :( Vybrali jsme uplně jinou a to Rhodos, doufám, že se vleze, je luxusně pohodlná...Dneska jsem v Jasu vytřela všechny vany :) A Rhodos to vyhrál :D Co se týče té rukojeti do Spinell nebo celkově v bílé barvě zajde :( Měli jí tam v Jasu i ty podhlavníky v bílé barvě a bylo to takové žlutošedé, prostě fůj :( Opravdu pokud člověk kupuje vanu, měl by jí vyzkoušet, jinak by mohl být zklamaný...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj....tak to mě teda pěkně se*e 8-( Mně to přítel už říkal, že si stáhnul v ACadu nějak průřez té Teiko vany a že tam je takovej "blbej rantl"...tak on tam skutečně je :-( To jsou ale volové, což? Vana za dvacet klacků a ještě se v ní nedá pohodlně sedět. No, my teda budeme pátrat dál... Zatím jsme dostali ze Sika vizualizaci naší koupelny s tou LoveStory - jinou velkou tam neměli (do té vizualizace) a nevypadá to blbě, jak jsem si původně myslela (prdelózně)....navíc když tam budeme mít tu zástněnu... Hmm...to jsou štresy...a to jsme teprve u koupelny! Až budeme vybírat kuchyni, to bude něco :-D Díky moc - bez "osobního" hodnocení bychom jí možná vzali a pak si tloukli hlavou o zeď. ]-( :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem narazila na tuhle diskuzi a nemáte ani jedna fotku, jak to nakonec dopadlo s vaší vanou :-( Chtěla bych asi lovestory, ale ani tuhle ani jinou jsem neviděla na živo, tak nevím jestli kupovat zajice v pytli.. Prosím o vaše zkušenosti :-) dík
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?