Vana vedle sprchového kouta - řešení

Profilova fotka
Zdravím. Máte někdo vanu a hned vedle sprchový kout? jak to máte prosím řešené? máte to odělené příčkou nebo ne?
Odpovědět
Ja planuju oddelit prickou a nebo tam nechat 10cm mezeru
Odpovědět
Profilova fotka
@melin6 my máme zakreslenou příčku ale přemýšlím o zrušení a mít vanu a hned sprchac a ze by to dělilo sklo od sprchace a to sklo by bylo nějak napojeno na tu vanu. Hledala jsem na internetu inspiraci ale moc jsem toho nenasla co by se mi libilo
Odpovědět
My budeme mít sprcháč a za ním vanu, v projektu je příčka, ale pravděpodobně ji tam dávát nebudeme.
Odpovědět
@janie16 mame vyzdenou pricku. Puvodne byla do stropu, pak jsme 50 odbourali. Chtela jsem sklenenou-jsou dve varianty-bud sklo polozene az na vane, nebo uz od zeme. Zed ubira svetlo a pusobi mene vzdusne, lehce. Na druhou stranu se sklo hure udrzuje. My mame velkou koupelnu, takze zed nevadi a zvitezila prakticnost.
Odpovědět
@melin6 mezeru? Mezi vanou a sprchacem? Tam se akorat bude drzet prach.
Odpovědět
Příčkou to oddělené nemusí být, stačí to oddělit sklem a hned člověk ušetří trochu místa, představuji si to nějak takhle: http://www.sapho-koupelny.cz/cz/uzka-...
Odpovědět
Provedení sklo na/k vaně, omluvte velikost foto, vyříznuto z katalogu..
Odpovědět
Profilova fotka
Mame taky tak a jak pise rimmer, mame vlastne oddelene sklem, coz jsou dvirka od sprchace :) pak to nebudi dojem stisnenosti a koupelna nevypada tak zastavane a procpane 8-) A na zemi je dokonce mezi podiem a sprchacem 8cm mezera a s prachem problem neni, drzi se tak, jak vsude na zemi.
Odpovědět
máme velkou koupelny i velký sprcháč (140x110 cm) takže jsme mohli příčku vyzdít, koupelna nepůsobí stísněně. Jsem spokojená, protože my stačí udržovat jednu skleněnou stěnu. Vodní kámen je prevít ;-). Líbí se mi i to, že do něj není uplně vidět, když se vstoupí do koupelny. Oceňuje to hlavně naše dcera v pubertě:-)(myslím, když se ona sprchuje)
Odpovědět
Mezera je cca 15 cm, pro běžný úklid dostačující :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, řešili jsme to stejné. Buď dát krátší vanu a vedle sprcháč nebo to napojit na sebe. Nakonec jsme dali přednost variantě bez mezery kvůli úklidu. Nic by se nám tam jinak nevešlo a byla by tam zbytečná mezera. Vyzvívat příčku jsme nechtěli, už tak máme koupelnu menší a ještě ji opticky zmenšovat jsme opravdu nechtěli. Takže padla jasná volba na napojení skla na vanu. Na poslední chvíli jsme našli variantu jakoby walk-in v menším prostoru. Mrkněte ke mě do alba. Sklo posazené na vanu se musí stejně dělat na míru takže tím moc neušetříte. Takže ho tam prostě vůbec nemáme a museli jsme zvolit jiný způsob uchycení dveří. Záleží jakou plánujete šířku vany a sprcháče. My to díky tomuto sjednotili. Trochu jsme měli obavy jestli tam nebude táhnout, ale máme za sebou několik měsíců bydlení v zimě a za mě můžu rozhodně doporučit. Sprcháč máme dlouhý 120 cm a když nějaká kapka padá, tak přímo do vany. V koupelně máme pořád teplo, takže žádný chlad u nás nehrozí :)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji všem...nakonec budeme mít vanu na jedné straně a na druhé sprchový kout a je vyřešeno :-D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?