Vanová baterie s vývodem na sprchu nahoře

Nemáte někdo vanovou (nejlépe termostatickou) baterii tak, aby měla udělaný vývod na sprchu nahoře - tedy aby se na ni dal našroubovat sprchový sloup a nemuselo se to od spodu táhnout hadičkou? Nemůžu nic vhodného najít. (Něco jak je na obrázku, jen aby to mělo i ten vanový zobáček. Ty sloupy se prodávají zvlášt i bez té baterie, ale vhodná baterie je asi problém.) Pokud neseženu, jak byste dávali hadičku která normálně vede od baterky ke sprše (jenom krátkou) k tomu sprchovému sloupu, který by byl namontovaný zvlášť- prostředkem mezi teplou a studenou vodou (jakoby za baterkou) nebo spodem okolo (jako kdyby tam byla obyč sprcha)? (Já se zatím přikláním k tomu, že kdybych nesehnala, tak se vykašlu na hlavovou a dám tam jen klasiku sprchu.) Od té doby, co zařizujeme, tak jsem objevila takových děr na trhu, že mít na to kapacitu a buňky, je ze mě milionář :D
Odpovědět
Tak si pořiďte podomítkovou termostatickou baterii. K tomu podomítkový vývod a ten si nechte dát kam chcete. Všechno už existuje akorát to třeba vůbec člověk neví.
Odpovědět
@dawerius Podomítkovou už jsme prokaučovali :( a obloženou koupelnu kvůli tomu bourat nebudu Netušila jsem, že je v tom takový problém, když těch sprchových verzí jsou plné katalogy a obchody. (Víc se mi líbí klasika než podomítkové. Není ta zeď pak taková prázdná nebo co :D)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Tak pro příští generace: Po stavebním veletrhu máme na seznamu: Sapho KIMURA (KU500) - http://eshop.sapho.cz/x20315/kimura-v... Sapho CITY (CI504151) - http://eshop.sapho.cz/x18922/city-spr... Jika Mio (MIO 323717) - http://www.jika.cz/produkty/produktov... Hansa Hansafit (65162101) - http://db042.hansa.com/index.php?catI... firma Hansgrohe má víc typů, ale nepovedlo se mi na internetu najít nejnovější katalog, kde nám je prodejce ukazoval, našla jsem jen tyhle dva: http://sprchy-sprchove-panely.heureka... http://www.bagno.cz/hansgrohe-raindan... Něco ještě dělá prý firma Tres. (Naopak žádný nemá Grohe, Oras, Ideal Standard, Ravak) Dost prodejců říkalo, že jsou to novinky, tak možná budou přibývat. Já se teď rozhoduju mezi Jikou a Hansou (Sapho je prý Čína a má problém s náhr. díly a Hansgrohe je o něco dražší).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?