Vaše připomínky k rozmístění koupelny

Mohu poprosit o připomínky ke koupelně? Jakékoli tipy, zlepšováky, nápady, výtky.. je malá, moc se tam toho vykouzlit nedá a variant asi nebude mnoho. Mě napadlo otočit WC geberitem k oknu, že by se ta obezdívka dala udělat ve stejné výšce i za umyvadly (vznikl by odkládací sokl) a nějak navázat i na tu zídku u vany. Walk- in sprcha tady asi nemá šanci, že? Další problém, že netuším, kam tam vmáčknu koš na prádlo. Díky předem za jakékoli postřehy..
Odpovědět
A co dát vanu se zástěnou a sprchovat se tam?Stejne se nebude současné koupat a sprchovat. Vznikne tim prostor prostor na prádelní koš,skříňku,.......
Odpovědět
Naše koupelna má podobné rozměry a navíc je zmenšená šikminou (podkrovní byt). Jen dveře z boku. Sprchujeme se ve vaně, máme k tomu uzpůsobenou baterii - zkombinovali jsme vanovou se sprchovou. Fotky mám v albu.
Odpovědět
@puhelin @joker07 Děkuji. Vanu i sprchu necháme, je to naše jediná koupelna, takže je dost možné, že bude potřeba využít zároveň (3 děti :-) ) Plus ten konfort bezbariérového vstupu do sprchy, to i ze zdravotních důvodů necháme (člověk nikdy neví). Možná bych nějakou skříňku na prádlo mohla umístit ještě pod žebřík? Že by byl nějaké menší a výš? Anebo žebřík nad vanu, to je blbost?
Odpovědět
Profilova fotka
A můžeš hýbat ještě dveřmi a odpady? Za mě je fajn, když se z vany i sprchy vystupuje do jednoho prostoru-jedna predlozka a žebřík dostupný pro obojí. Ale u vás by to kvůli šířce pripadalo v úvahu jen kdyby sprchac navazoval na vanu z pravem úhlu. Umyvadla jsou nejčastěji používané, takže bych je dala ke dveřím.
Odpovědět
Co takto? Ma to tak rozmistene moje sestra. Jen bych dala do okna nejakou roletu nebo zaluzii, aby vas do zrcadla neoslnovalo svetlo prichazejici oknem. Pri delce mistnosti 3500 mm, hloubce sprchoveho koutu cca 1000 mm a delce vany cca 1700 mm vam zbyva pohodlny pruchod k zachodu.
Odpovědět
@andik.cz @puhelin Mohu hýbat zatím čímkoli. Jak jsi to udělala? Zrovna stahuju siko plánovač, že to nějak zkusím a ty už to máš.. :) A kdyby se sprcháč ještě dal vedle té vany a záchod za dveře? U umyvadel budem běžně asi 2, vejdem tam? :)
Odpovědět
Je jestli to takhle nebude působit stísněně, že vejdu a je tam vana.. u prvního obrázku je ten prostor při vstupu větší..
Odpovědět
@majak78 Udelala jsem to v malovani (Paint), program ve windows. Zkuste to rozmistit jak se vam libi. Ale asi bych zachod za dvere nedavala, kdyby tam nekdo vesel, druheho by uhodil do kolen/zad. My mame jedno umyvadlo, malinke (40 x 50 cm), ale dlouho odkladaci plochu.
Odpovědět
@majak78 S tim souhlasim. A co kdyz date kos na pradlo jako soucast ulozneho prostoru pod umyvadlem?
Odpovědět
@puhelin To mě taky napadlo, do jedné půlky dát koš a do druhé drogerku a tak..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?