Velikost otvoru umyvadla

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat ohledně umyvadla.Vybrala jsem si s otvorem 55x26x13 cm.Nejsem si jistá hloubkou 13 cm a šířkou 26 cm. Jedná se o Roca Prisma s odkládací plochou vpravo.Myslíte,ze je to dostatečná velikost otvoru?Velikost celého umyvadla je 90x45 cm.Děkuji moc za názor,popř. velikost vašeho umyvadla.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsi me dostala.take koukam umyvadla.ale vubec ne podle otvoru:-N to je nejak zasadni? Ty mas pocit, ze ten otvor je maly a bude spatne odtikat nebo jaky by mel byt problem? =-)
Odpovědět
@matinak Taky mi všechny umyvadla přišly dost mělké a malé (teda až na klasické keramické "lavory". Takže nakonec jsem vybrala "největší" z těch malých, ale když jsem se ptala v kopelnových studiích, tak na mě koukali jak na blázna, že neví na co bych potřebovala větší hloubku než 7cm :-( ...asi nemají děti a nikdy nepotřebovali vyždímat hadr. Nakonec mám "hezké, nepraktické" v koupelně a škaredý, ale praktický lavor v technické.
Odpovědět
Hloubka 13 cm je asi v pohodě. Ale šířka 26 cm mi přijde taková nudle, aby se mi tam vešly ruce :-D . Potřebuji umyvadlo s otvorem na straně. Chci keramické ne litý mramor a to je docela problém sehnat. Našla jsem právě nějaké vhodné na netu, ale nemohu si ho prohlédnou fyzicky, tak porovnávám parametry s jinými. Omlouvám se jestli to vypadá jako blbý dotaz :-D .Asi to moc řeším :-|
Odpovědět
Profilova fotka
já spíš byla ještě rozespalá a nepochopila jsem to dobře. já myslela, že jde o otvor jako odtok. a tobě jde prostě o celou tu umývací plochu. na tu samozřejmě koukáme také. ale spíš jen tu hloubku umyvadla. délka a šířka je tak nějak daná prostorem a jen koukáme na to, aby nebyl moooc široký okraj, který se teda nevyužije, nebo jen na nepořádek. ale nijak extra jsme to neporovnávali. ale my zatím jen tak koukali. na pořádný výběr je ještě čas.
Odpovědět
@matinak Tak si zejděte do nějakého koupelnového studia, pár si jich změřte a uvidíte....třeba najdete nějaké podobně velké a vyzkoušíte to ;-)
Odpovědět
Já vím. :-) Bydlím docela daleko od města, už jsem to potřebovala pořešit, a nějak nestíhám tam zajet..výmluva :-D . Také jsem jen chtěla názor na moderní umyvadla. Momentálně mám umyvadlo typu lavor ;-) . Děkuji. Vyřešeno. Objednáno. Přeji všem hezký den.
Odpovědět
hlavní je aby se v tom umyvadle dali umýt ruce.
Odpovědět
o to jde :-) . Hloubka 13 cm. by snad měla stačit. Úplně neřeším design, ale sehnat umyvadlo keramické, s otvorem, který není uprostřed ale na straně, v šířce 80-90 cm a za rozumnou cenu je docela velký problém. Z litého mramoru je jich dost ale keramika je prostě keramika. Mějte se krásně.
Odpovědět
Jsem fakt rada, ze nejsem jedina, kdo hleda hluboke umyvadlo. Uz zacinam byt nestastna :-(. Jednoduche hluboke siroke umyvadlo a dost vysoka (a dlouha), pokud mozno otocna baterie proste neexistuje. Kdybyste nekdo vedeli, budu rada.
Odpovědět
Profilova fotka
@olga1975 tak s baterií by problém být neměl, ne? těch je takové množství, že člověk neví, co vybrat. většinou limituje spíše cena. výběr mi přijde široký dost, na všechny možné požadavky.
Odpovědět
@blahova_andrea Vadi mi, ze nejsou otocne. A vsechny se mi zdaji mit kratke vytokove trubice (krome par prodlouzenych). Ja umyvadlo dost pouzivam, treba mimino pri prebalovani dam cele do umyvadla a oplachnu, nemam rada jednorazove ubrousky. Ty kratke neotocne mi prapada, ze budou zavazet. Nakonec jsem asi vybrala kuchynskou. A navic by se mi hodila umyvadlova s bidetovou sprskou, jenomze potrebuju vyssi a delsi baterii, protoze mam umyvadlo na desce a neco takoveho proste neexistuje. Bidetove sprsky jsou jenom k tem kratkym neotocnym bateriim. Nebo blbe hledam, ja uz fakt nevim.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
jsem zděšená jak výrobci přemýšlí...očividně dávají přednost designu před praktičností..všechna moderní umyvadla jsou příliš mělká...to, které semi líbí má hloubku vaničky pouhých 11 cm..vždyt bude voda stříkat všude kolem...když si v tom budu chtít např.narychlo umýt hlavu nemám šanci...a tak je to dneska bohužel se vším
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?