Vířivka místo vany v koupelně - ano či ne?

Profilova fotka
Mohu se prosím zeptat, zda má někdo doma v koupelně místo klasické vany vířivku, nebo vířivou vanu...jde to vůbec? Vím, že jsou tam nějaké mechanismy, ke kterým je nutné se dostat při údržbě. Jak je možné to řešit? Šlo by vířivku klasicky obložit obkladem?
Odpovědět
@grabu pokud plánujete hydromasazni vanu atd.. tak nejlepe koupit vanový panel aby jste se ke všemu dostali. Panel je teda drahy a hlavně velmi křehký. K spoustě van panel není tak to lze nahradit mléčným plexisklem ba magnety
Odpovědět
Ahoj, máme vířivku v malém wellness viz. foto v albu. Má zepředu panel, který není odmímatelný, ale je celá na nožkách, takže jde bez problému odsunout od stěny. Neviděl bych v tom problém dát si ji i do koupelny.
Odpovědět
Profilova fotka
@milan1965 Děkuji, já jsem právě chtěla vědět, jestli je možné ji i obložit a mít jako normální vanu, nebo zda je to nereálné. Asi by to nešlo že? @sejny děkuji za info...budu hledat...asi to nepůjde dle mé představy, aby to bylo jako normální vana a mohlo to být obložené.
Odpovědět
Obložené to může být, můj známý to má ve sklepě u sauny a má ji obloženou. Můžete dát z boku nějaká revizní dvířka, kde je motor, kdyby se něco stalo, ale proč by se to mělo hned kazit, že.
Odpovědět
Profilova fotka
@milan1965 Já právě myslela, že se musí nějak častěji kontrolovat ty hadice a nějak servisovat...ale nic o tom nevím, nevím kde hledat informace.
Odpovědět
Ne vůbec je tam jeden motor, záleží kolik chcete investovat, ty hadice jsou navařené na trubky nebo nalepené a ten motor je jen jako čerpadlo. My jsme měli jen problém se spínáním, kde od spínače, takové tlačítko vedla k motoru hadička a nějak vypadávala, tak jsem to zalepil zatáhl stahovací páskou a je klid. Jinak k tomu nemusíte vůbec chodit, tak jak si zabudujete vanu a taky stále nechodíte do odpadu vany. Tu záleží co tam je za motor, jak dlouho vdrží, ale jen to jen čerpadlo s lopatkami nic jiného. Máme to zatím přes rok a bez problému.
Odpovědět
Profilova fotka
Ono záleží na kvalitě. Máme zabudovanou vířivou vanu 15 let a jediné, co jsem potřeboval, je přístup k odpadu.
Odpovědět
Meli jsme v byte obrovskou vanu s virivkou, porad se to zanaselo, tim, ze jsme moc nepouzivali. Napousti se dlouho. Nakonec jsme vymenili za sprchac.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?