Vizualizace koupelny, víte o prográmku?

Profilova fotka
Nevíte někdo o prográmku na vizualizaci koupelny.Máme atyp.prostor ještě v podkroví a potřebovala bych se s tím nějak popasovat.Moc díky :-)
Odpovědět
ja delam nase koupelny a spoustu dalsich mistnosti v Google Sketchup, je zadarmo a jednoduchy. Ale je jen v anglictine a nejdou tam udelat obklady, je to dobre spis na rozlozeni jednotlivych prvku v koupelne. Pro predstavu prikladam vizu nasi nejmensi koupelny.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Sweethome, ke stažení na Slunečnici. Dají se tam právě nastavit i skosené stěny. A teoreticky tam jdou rozložit i obklady - ale to je piplačka.
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám zkušenost se sweethome, zkoušela jsem i obklady a je to opravdu piplačka, ale dá se to i ošidit tím, že nebudeš dávat jednu kachličku vedle sebe, ale v jedné barvě uděláš celý pás. Nevím jestli je to moc srozumitelné :-)
Odpovědět
barus.8 jak se prosím dají udělat obklady ve Sweethome?
Odpovědět
Profilova fotka
@regnatka Já jsem si do počítače stáhla nějaké kachličky z netu, co se mi líbí. Ale jestli nemáš vybrané přímo nějaké květy nebo ornamenty, tak si lze vystačit i s barvama co jsou v programu. Vlevo je položka ruzné, tam je krabice, vložíš ji tam a klikneš na ni 2x. Zobrazí se ti uprava a tam nastavíš velikost kachličky, já jsem dávala 30x30 a hloubku 2. Taky si tam nastavíš tu barvu nebo texturu. Pokud chceš svoji kachličku, tak dáš textura, v dalším okně importovat a vybereš z počítače. Jestli ti stačí jen barva, tak vybereš barvu. Taky se tam nastavuje nadzvednutí, u prvních jsem dávala 0 a pak postupně 30, 60, ...... Z této kachličky jsem si udělala několik kopií a skládala na sebe. V jiném návrhu jsem neskládala kachličky jednu za druhou, ale dala jsem krabici např. 120x2x210 v bílé barvě, vedle toho krabici 30x2x210 v modré barvě a pak zase tu v bílé. Stačilo mi to pro představu, jestli je to dobré a mám se s tím dělat podrobněji nebo raděj ne.
Odpovědět
barus.8 ďekuju moc za podrobnej popis, hned jdu vyzkoušet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky všem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aajina pcon planner, na domácí vizualizaci ok, nechtělo se nám platit za drahé návrhy v nějakém studiu a na youtube jsou i jednotlivé návody, když si člověk neví rady. Pro představu: http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/j...
Odpovědět
Profilova fotka
@jamesie teda to vypadá moc pěkně. Hned jak přijdu dnes z práce prográmek vyzkouším.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elisa194 Je pravda, že drahý s tím ze začátku trochu bojoval, ale když přišel na to, co a jak, tak už to šlo :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahojky. bojuji s programem pcon - nejde mi moc hledat v katalogu - respektive nemohu nic najít žádnou vanu, sprchu atd. Díky za rady. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?