Vlhko pod zavěšeným WC

Máme nově napojený zavěšený záchod na nádržku Geberit...napojoval nám to instalatér...každopádně vzniká tam jakoby vlhko mezi obkladem a tím filcem (nemáme ho ještě seříznutý) Jsme zatím ve fázi rekonstrukce, je tam hodně vlhkosti...Je možný, že tam někde vzniká kondenzát nebo spíš je to špatně napojený a někudy skulinkou se něco dostává...?
Odpovědět
Samozřejmě vám to může téct, ale i kondenzátu může být docela dost. Nám se na míse vychlazené spláchnutou vodu a na čerstvě napuštěné nádržce (nemáme závěsné), sráží vody docela dost.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky....jak sme udělali nový záchod ( taky máme závěsný ) tak sem šla slavnostně vytírat a málem mňa kleplo....na zami pod záchodem byla vyloženě kaluž....Manžel ale řikal, že se to tam jenom sraží ta studená voda a měl pravdu a už si to nejak "sedlo" a je sucho....Taky sem myslela že je špatně zapojený a je to O.K. Ještě jak seříznete ten filc a obsilikonujete kolem misy tak by to mělo být snad v pohodě ;-)
Odpovědět
No tak já mám jinou zkušenost, měla jsem pod závěsným wc mokro a ukázalo se, že je mísa vevnitř někde prasklá (miniaturní prasklina), takže vadný kus, reklamovali jsme a teď už máme novou a vše je o.k.
Odpovědět
No ráda slyším, že by to mohlo být je tou sráženou vodou...budeme to sledovat a uvidíme...když se nainstaloval, splachovalo se asi 15X a sucho a teď po pár dnech, kdy tu vlhkost krmíme ještě malováním, všelijakým lepením, je tam vlhkost, že by se dala skoro krájet... díky za reakce!! Budu doufat :)
Odpovědět
typuji kondenzát, například návštěva hodně lidí na toaletě více se splachuje a mísa se ochladí od vody a při vyšší vlhkosti se tvoří kondenzát.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?