Vybavení koupelny - kvalitní značky

Řeším vybavení koupelny a vůbec se nevyznám ve všech možných nabídkách, ani v koupelnových studiích mi moc neporadili-každý chválí to, co prodává a pomlouvá to, co zrovna nemá......Prosím všechny, kdo zjišťoval kvalitu jednotlivých značek, aby mi pomohl s výběrem, co jste vybrali, jste spokojeni? Vybrali byste raději něco jiného? Vana akrylátová, obdelníková. WC rimless, bidetová sprška, sprchové dveře do niky-lítačky, dvojumyvadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem v podobné situaci, zkušenost s koupelnovými studii hrozná bohužel. Neochota, vše předražené a bohužel ani moc zkušenost jak dobře poradit. Jsem z nich na nervy.. Snad nám tu někdo dobře poradí..
Odpovědět
@natymeli Uvidíme, snad jo :-). Odpovědi typu záleží co se vám líbí a kolik chcete investovat jsem slyšela všude. Každopádně když jsem otravovala dost dlouho, tak občas z někoho nějaká informace vypadla :-). Sprchové dveře budu vybírat mezi Huppe a Sanswis. Huppe má tu výhodu, že garantuje 10let dostupnost náhradních dílů i po skončení vyrábění serie. Nábytek nejspíš dřevojas. Sanita asi laufen pro A- líbí se mi tvarově a kvalita je snad taky celkem slušná. Baterie se nám líbí Optima donata. No a kachličky to bude boj, nemůžeme se s chlapem dohodnout :-D
Odpovědět
@natymeli Koukám, že jsi z P-4, zkus Domeo koupelny. Nám se tam hezky věnovali, na přístup si nemůžu stěžovat. Na nic jsme si teda neplácli, protože v té době to nebylo aktuální, mapovali jsme, co se kde prodává.
Odpovědět
Profilova fotka
@teron juuu, super, moc děkuju - určitě vyzkouším.
Odpovědět
@natymeli Při nejhorším zjistíš, že tudy taky cesta nevede ;-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?