Výměna vany za sprchový kout - vaše inspirace

Plánujeme v bytě vyměnit vanu za sprchový kout. Chtěli bychom to udělat co nejjednodušeji - prostě vyhodit vanu, dole vyzdít a obložit vaničku (třeba mozaikou) a přidat skleněnou zástěnu. Odpady, voda, baterie, vše by zůstalo na svém místě. Přidávám fotku koupelny. Máte to tak někdo a podělíte se o fotky? Hledám inspiraci. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja to delala opacne, kout za vanu.... mam to v albu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ve vašem případě by to neměl být problém, dá se použít i skleněný bezrámový sprchový kout, viz fotky v příloze, nebo tady: https://www.sklomat.cz/sprchove-kouty... Myslím, že ani to okno nebude problém. Ještě bych doplnil, že nemusíte mít ani vaničku, dá se to udělat přímo na podlahu.
Odpovědět
@onetwogo Super, děkuji moc. :-)
Odpovědět
Byli jsme v jedom penzionu,kde meli kout taky jen vydlazdeny a ta mokea dlazba smrtelne klouzala.A pani rekla,ze to maji schvaleno,ze to ma jakysi ten odpovidajici parametr protiskluznosti.No potes koste teda,tam se nedalo chodit jinak nez v zabkach 8-(
Odpovědět
@catle To je jasné, že to asi bude klouzat :-D Ale to se dá řešit, existují přece podložky do sprchy, mně by se líbil i nějaký dřevěný rošt. Uvidíme, zatím se rozhodujeme, zda se do toho vůbec pustit.
Odpovědět
@aneri53 hm,jeden hnus větší než druhý - mám na mysli ten dř.rošt a podložky do sprchy. To už je mnohem hygieničtější na provoz i čištění sprch.vanička,která téměř splývá se zemí.
Odpovědět
@catle souhlasím, dobrý materiál na plísně
Odpovědět
@catle @adjanni No asi máte pravdu. Tak potom jedině hledat opravdu protiskluzovanou dlažbu nebo dát vaničku. V domě máme vanu i sprchu, ve vaně jsem se koupala za těch 7 let, co bydlíme, asi 10x. Manžel vůbec. Prostě preferujeme sprchování. Doma máme spr. vaničku a neklouže, tak možná to budeme řešit podobně. A nebo se budeme sprchovat ve vaně jako dosud, ušetříme si binec, nervy a peníze. :-D :-D :-D Každopádně díky za všechny nápady a názory.
Odpovědět
Profilova fotka
S tím klouzáním si myslím to nebude tak horké, ty sprchové kouty na podlahu se už dělají hodně dlouho a poradil bych se s výrobcem, jak se to řeší, viz ten odkaz co jsem poslal. Já sám mám vaničku, na dovolené jsem zažil kout na podlaze a na rozdíl od catle s tím mám pozitivní zkušenost, nic neklouzalo, navíc to moc pěkně vypadalo. Tak uvidíte, pokud se do toho pustíte, bylo by fajn sem pak hodit pár fotek. Ať se vám to povede.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?