Výrobce Hopa. Máte zkušenost?

Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s vanou, skleněnými dveřmi ... od firmy Hopa? Dle katalogu mají hodně podobnou vanu (označení Napoli) jako firma Ravak (Rosa II), obě ze 100% akrylátu, avšak cena u firmy Hopa může být až o 50% nižší. Můžete někdo prosím podat reference? děkuji :-)
Odpovědět
@veronika.deskova Ahoj Veronika, skus nakuknut do tejto temy tam uz uzivatelky o tejto firme diskutovali :) http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te...
Odpovědět
@niccky.z Děkuji, ale nic důležitého tam není :-p
Odpovědět
@veronika.deskova a ja si myslela ze budem uzitocna :-D :-p
Odpovědět
@niccky.z Přesto děkuji. Snad se někdo objeví a poradí :-D
Odpovědět
my ju mame byvame asi pol roka co potrebujes vediet?
Odpovědět
@andula30 Ahojky, zajímalo by mě, jak jste spokojený, zda se na povrchu nevytváří nějaký flíčky nebo tak ... jestli se vana při usazování nekroutila, zda byla pevná ... a jestli náhodou nevíš, kolik mm vrstvu toho akrylátu má :-p Vím, že Hopa jsou Italové, musí to sem určo dovézt a jsou levnější než český Ravak ... Tak furt váhám, co zvolit. V nejbližší době se to už musí objednat =-)
Odpovědět
neviem ravak je mozno viac o znacke za ktoru platis,neviem aku hrubku ma ravak tato ma myslim 4mm ale na 100% si to uz nepamatam pri osadzovani problem nebol. Dolezite je ale vanu si aj odskusat ako sa ti v nej lezi. S udrzbou som zatial ziadny problem nemala nevidim zatial ziadne flaky nic klasicke cistiace prostriedky nic speci nepouzivam.
Odpovědět
@andula30 Děkuji, zjistila jsem, že Ravak má tu vrstrvu taky 4mm ... Zkusím najít prodejny a "vyzkoušet" je na sucho :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Firma Hopa je velmi neseriozní obchodní partner.Přes Aukro-bez aukce za jejich nabídnutou cenu jsem od nich zakoupil 20.2.2013 koupelnový nábytek T1000. 21.2. mi napsali emailem že zboží je již vyprodáno a při mém telefonickém hledání řešení mi zboží nabídli za cenu o 100%vyšší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?