Sprchový kout walk-in - ano či ne?

Profilova fotka
Zdravím, prosím máte někdo sprchový kout řešený jako walk-in? Jste spokojeni, nebo litujete? Je pravda, že se v něm člověk nevyhřeje a sprchuje se v průvanu, nebo je to naprostá blbost?
Odpovědět
tak podle mě super, úklid velmi jednoduchý (vytřeš se zbytkem koupelny)...teplo je dobře zajistit tak, že budeš mít v podlaze podlahové topení....nicméně spousta lidí se sprchuje ve vaně, která je otevřená celá, a taky si nestěžují na průvan, takže bych se toho nebála
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se teď sprchujeme ve vaně, ale se závěsem. A nikdy žádný průvan. Údajně je to ale nesrovnatelné, tak prosím kdo máte, napište mi svou zkušenost, budu moc vděčná
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli nemáte průvan v koupelně tak kde by se tam vzal? =-)
Odpovědět
@katerinka1984 no však my ho máme
Odpovědět
Profilova fotka
Znám oba typy a trochu rozdíl tam je. Když je to uzavřené, člověk si tam tou horkou vodou udělá kolem sebe kouřmo a teplo. Když je to bez dveří, tu saunu tam nevyrobí. A protože mě je ve sprše pořád zima, potřebuju si právě udělat tu saunu kolem, abych to tam přežila. Ve vaně je mi při sprchování taky zima
Odpovědět
Profilova fotka
?
Odpovědět
Sprchový kout typu Walk-in jsem zažil asi před dvěma lety v německém hotelu a bylo to super. Rozměry přesně nevím, šířka asi 80cm, délka asi 150cm. Určitě nad ním budu do baráku uvažovat.
Odpovědět
Já jen doporučuji, aby to dělali odborníci. Protože nám to dělali čuňata, který uměli velký kulový, málo nám to vyspádovali a ze sprcháče nám teče voda ven, takže je to nepoužitelné...Takže bacha na to!
Odpovědět
@katerinka1984 mame, doporucujem, mali sme predtym klasicky kut v byte a uz nikdy viac. Udrzba a komfort, super.
Odpovědět
Profilova fotka
@zelva chceme si ho udělat sami - krom spadu nějaké další tipy a rady? Co nepokazit, na co si hlavně dat pozor? Drobné vychytávky?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@zuzekk tak už něco málo vím - nenechat se zlákat, že se to zabetonuje naráz, úplně v klidu si to zabetonovat později sám. skutečně vybrat správný odtokový žlab dřív, než se jde betonovat. dát hadici podlahového vytápění dostatečně daleko od míst, kde by, byť je s pramalou původně zamýšlenou pravděpodobností, mohl být odpad. Nenechat muže samotného určit, kde budou baterie (ano, v ose jsou, ale už se tam pak nevejde sprcha). Na niku nechat rovnou volnou díru při stavění - vytesat pak jde,ale blbě. Jet do obchodu a skříňku si tam změřit úplně ze všech rozměrů, dřív, než se dělá odpad.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji téma, máte ještě někdo novější zkušenosti, případně rady? :)
Odpovědět
Článek se načítá
Taky se přidavam, zda mate zkusenosti s prakticnosti .Dekuji
Odpovědět
Zajímalo by mě jaké máte rozměry sprchy. Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Mohla bych bližší informace.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?