Wc a umyvadlo v jednom na ušetření místa

Mate niekto WC a umyvadlo v jednom? Potrebovali by sme nieco take, ale neviem sa dopatrat, kde by sa take dalo kupit... maju ho napriklad v Anglicku... dalo by sa kupit cez ebay.com, ale nemam s kupovanim cez tuto stranku skusenosti... paci sa mi napriklad toto: http://www.ebay.com/itm/Compact-Bathr... Este by som potrebovala vediet, ci ked je vyrobene v Anglicku, bude pasovat na nase "armatury"... a zaroven ma zaujima... ked je to ako "usporne" wc, cize umyvanim ruk sa naplna aj nadrzka na splachovanie...pouzije sa mydlo...nebude sa ta nadrzka zanasat, pripadne vypustacie zariadenie, alebo misa pri splachovani? mate niekto doma nieco podobne? viete poradit?
Odpovědět
Profilova fotka
@petronia tohle jsem u z videl, ale zkus si umyt ruce v lavoru a splachnout tim zachod... za mne dost humus. Hlavne stat pres WC obkrocmo u umyvadla mi neprijde dobry napad. za mne tedy ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímavé! To jsem ještě neviděla..Líbí se mi myšlenka dvojího využití vody..Snad se někdo se zkušenostmi přihlásí :-)
Odpovědět
V polské castorame také mají kombi wc s umyvadlem. Zanaset se ta nádržka určitě bude víc než bez umyvadla. Co se týče připojení na naše trubky tak to samozřejmě není problém. Jinak nic super na tom tedy nevidím. Umyvadlo je malinké a nutí Vás to mít WC postavené na zemi. Navíc když se rozhodnete koupit nové, tak zase jedine s umyvadlem. Za mě tedy zavesne wc a k tomu samotné umyvadlo. @zeneva Tak na wc se asi trochu počítá že si tam nikdo nebude mýt nějak extra špinavé ruce, navíc z jednoho umytí bude jen nepatrné množství vody a zbytek se prostě naredi čistou vodou.
Odpovědět
@zeneva to by nebolo ako hlavne umyvadlo, ale iba ako umyvadielko na wc... normalne mame umyvadlo v kupelni...wc mame samostatne
Odpovědět
Profilova fotka
@requied tak pokud je to jen na WC, kde si myjete ruce po WC, tak asi OK, ale ja pouzivam WC v technicke i na spinavejsi veci - prijdu ze zahrady a nechci spinit v koupelne :-) Takze pro muj pripad by to asi bylo nepouzitelny
Odpovědět
Profilova fotka
@petronia jasne chapu, ale nedovedu si to predstavit,
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?