WC se skrytým upevněním Ideal standard mia, máte podobný?

ahoj, nemate nekdo zkusenost? jsem netusila, ze vybrat hajzlik je takova veda :-. neni nejlevnejsi, ale slibuju si od nej rychlou udrzbu. mate nekdo podobny? dekuju! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@driftule mám velmi podobný od laufenu http://www.laufen-shop.cz/laufen-pro-... a šla jsem do něj právě kvůli údržbě a nemůžu si to vynachválit :-) Určitě doporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@driftule Přesně tento máme objednaný ;-)
Odpovědět
my máme dokonce dva tyto záchody (MIA od Ideal Standadu) v koupelně a nahoře u ložnice. Údržba je super, jsme maximálně spokojeni. Máme k nim samouzavírací prkénka (Soft close) a super, rozhodně doporučuji...
Odpovědět
@driftule Taky máme tenhle od IS. Zatím vše OK po třech letech.
Odpovědět
@fan_tomas @maty2006 @veronika.deskova jejej, to jste me potesili! sklon uvnitr hajzliku (jde mi o spineni zachodu a nutnosti pokazde vzit do ruky stetku po "vypusteni hnedoura" versus nechtene osplouchnuti) je ok? dekuju vam mnohokrate!
Odpovědět
@bbn moc dekuju za odpoved! ten vypada taky krasne! a jeste za slusnejsi peniz:) udrzba je dobra tedy i zevnitr? (viz prispevek vyse) =-)
Odpovědět
Máme vileroy&boch subway, v hornbachu ho mají za celkem dobrou cenu, jen to prkýnko za 3,5tis je docela šílený.
Odpovědět
@driftule no ono záleží, jak si sedneš, když si sedneš až do zadu, tak není potřeba po potřebě brát štětku do ruky, ale když si sedneš na kraj, tak je to zašpiněný.... je to o zvyku.....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?