WC sedátko se snadnou údržbou

Zdravím, máte někdo wc, které se dobře čistí? nemám moc ráda, když u části, kde jsou panty, zůstává nečistota. máme starší klasické wc a nemám to moc ráda. Naopak, máme takové to oválné masivní těžší prkénko, a to se čistí moc dobře, protože na sobě nemá žádný lem ani ohyb, jak jsem to u moderních viděla. Ale co tedy ty moderní? Je mezi nimi nějaké wc, které se hezky čistí a udržuje?
Odpovědět
@myfairlady villeroy se da vycvaknout a vycistit. Ale jinak to ani neni potreba.
Odpovědět
ještě upřesním... jaký je rozdíl v údržbě mezi těmito dvěma prkýnky?
Odpovědět
@myfairlady v udrzbe nevim, ale subway mame my a to ma softclosing, ktery opravdu funguje a nikdy se nepokazi, ani kdyz ho zavres nasilim. To omnia mi prijde jako uplne obycejne prkynko, jenom predrazene....Tady jsem nasla video: https://m.youtube.com/watch?v=9Vyr-gv... Tady je odkaz na subway: https://m.youtube.com/watch?v=pw2X1SE...
Odpovědět
@kekita jo je super, ale někdy ho nenávidím. Mimo domov hodně často se zapomenu, že to nemá softclosing, a s prkénkem a deklem mlátím. Často je to trapný. Máme na 2 WC a čištění normál. P.S. Většinou čistí žena, ale i já umím uklidit.
Odpovědět
Sedátko za 4 klacky, to už je teda maso.
Odpovědět
@skunkos kdyz ho kupujes komplet-napr. zarizujes celou koupelnu, tak se dostanes na uplne jinou castku... Ale jinak musim rict, ze my uz jsme jich vystridali dost :-D a ty obycejne hodne praskaji, s folii a dyhou se zase rozlepuji ve svaru a drevene se nam vzdy tak po roce rozpulilo.... tak kdyz to vezmu kolem a kolem, tak jsme na stejne castce za cca 6let
Odpovědět
@skunkos přesně jak píše kekita. A vše je relativní. Bunda za 4 tis. je v dnešní době spíš taková obyč. A jiní kupují WC komplety za desítky tisíc. Ty prkénka mají 2 roky a jsou stále jak nová.
Odpovědět
@honzik75 WTF
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?