Zabudovaná pračka, máte někdo?

Profilova fotka
Dobrý den, máte, prosím, někdo v koupelně umyvadlo zabudované ve skřínce a zároveň s ním i pračku? Napadlo mě, že by se tak pračka dala hezky "uklidit", ale nikdy jsem to neviděla v reálu, ani třeba pračku v kuchyňské lince. Budu ráda za vaše názory či jiné nápady a popř. i foto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pračku v kuchyni jsem viděla mockrát. někde jsem tu zahlídla i pračky vedle umyvadel, tak snad se ti majitelé pochlubí. vypadalo to moc hezky :-)
Odpovědět
ja mam pracku v kuchyny, ale len volne stojacu pod doskou, tam snou treba ratat skor aby pracovna doska bola dost vysoko a zmestila sa pod nu pracka (mam tak ze roh, potom umyvacka, pracka a tam konci aj doska a zacina chladnicka) dat nad pracku umyvadlo moze byt problem lebo ak by sa davalo na dosku, musi byt kusok vyssie aby sa dal zabudovat nejakyplochy sifon ako maju vane a neviem ci by nebola potom vysoko :) ale urcite by sa to dalo vyriesit ...
Odpovědět
Profilova fotka
nad pračku umyvadlo ne, to by asi moc nešlo, ale v jedné linii jsem myslela, jak to asi vypadá a jak je to praktické, protože je umyvadlo asi ve větší výšce pak než obvykle, ale vlastně i to by se dalo vyřešit nějakým "schodkem" třeba. zatim děkuji za ohlasy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monalis3128 pokud jste vysoci, tak by vam mozna i umyvadlo vys vyhovovalo.ja chtela doma vys vsechno...okna, umyvadla, zachody, kuchynskou linku...a to mam vysku prumernou;-)
Odpovědět
@blahova_andrea a idealne ked som ja vysoky a priatelka nizsia :D to je potom ze aka vyska ... ale nastastie mame kuchynsku linku vyssie ako je standart, max co sa robi, ptm uz len "zakazkovo", ja som chcel este vyssie, aj prerobit vysku v kupelni ...ale zas do buducna keby boli deti to bude ze co im dam ?schod :D
Odpovědět
Profilova fotka
@shadowmilan tak schod se dětem musí dávat i na klasickou výšku, takže to bych neřešila :-D spíš ten rozdíl mezi partnery, když je hodně velký, tak je potřeba nějaký střed nebo jeden či druhý má výšku vždy víc nevyhovující. my máme naštěstí potřeby s mužem stejné, tak jsme se shodli hned :-) a děti budou stoličkovat o trošku déle než by bylo nutné v nízké domácnosti :-D
Odpovědět
@monalis3128 Zadej do googlu "pračka pod umyvadlem" a vyskočí ti spousta obrázků. Mě se to taky líbí, ale nakonec bude pračka v technické.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?