Záchod Laufen - recenze

Profilova fotka
ahoj, zajimala by me zkusenost se zachodem Laufen, konkretne tyto typy https://www.siko.cz/koupelny/wc-a-bid... https://www.siko.cz/koupelny/wc-a-bid... nasla jsem hodnoceni ze je zachod spatne konstruovan a pri "velkem" pouziti se spini a spatne se oplachne a musi se cistit stetkou. Mate nekdo takovy nebo podobny zachod doma? spini se? dekuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelakobierska mame ten druhy a problem neni.... splachuje dobre.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme ho v provedení rimless, a to můžu jedině doporučit. Splachuje skvěle, nikde se nic neusazuje a dá se dobře umýt, protože nemá ten okraj. Jiný už bych nechtěla, jedině rimless. Ale jinak jsem ještě neviděla záchod, který by se občas nemusel očistit štětkou, řekla bych že to nezáleží ani tak na konstrukci záchoda, ale spíš na něčem jiném... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
dik moc :) je mi jasny ze se musi cistit :) jen jsem nechtela aby to nemuselo byt po kazdem pouziti :) ..dekuji za pomoc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jahuudka oba jsou rimless @michaelakobierska máme ten s lcc, jsem spokojená, při splachování nikde nic necaka, na umývání zachoda používáme sprchu bidetku- nechali jsme udělat u obou zachodů - fakt doporučuji i na rychlou hygienu , nemám ráda když se stetkuje po velké potřebě, takže stetku používám jen při úklidu s desinfekčním prostředkem ( na čistý záchod)
Odpovědět
Profilova fotka
@andik.cz jestli se nepletu tak model 2095rimless neni, pouze 2096. LCC uprava je treti cislo-000 normalni a 400 LCC Jinak siko samozrejme dodava i rimless s lcc, v katalogu na strankach sice nebyl, ale objednali ho a platil jsem cca 6500
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans máš pravdu, asi jsem si otevřela jeden 2X a říkala jsem si, že se liší jen tím LCC. V tom případě bych vzala rimless klidně bez LCC, někde jsem se dočetla, že je stejně jen z vnější strany, dřív jsme měli záchod vždy bez úprav a nebyl problém, že by záchod zašel vlivem čistících prostředků.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?