Zástěny pro sprchový kout

Profilova fotka
Máme sprchový kout 110x90cm, podlaha v koupelně je propojená se sprcháčem, takže bez vaničky. Je umístěn do rohu koupelny,takže dvě strany jsou stěny koupelny a dvě stěny musíme vytvořit pomocí zástěn. Jen nevím co vybrat... Kratší 90cm (hloubka) by měla být možná pevná a delší 110cm (šířka) otvíravá... ideálně i dovnitř. Nebo zvolit tyto dvě zástěny obě v části otvíravé... Zase ideálně i dovnitř. Příbuzní nás upozornili, že pokud neotevřu dovnitř, tak voda vyteče ven a budu muset vždy uklízet :-) Jen nevím co zvolit, kam se podívat. Všude chtějí pomalu za každý kus kolem 10 000, což mi přijde docela dost. Poradíte, máte nějakou dobrou zkušenost s podobným výrobkem? Děkuji...Do přílohy přikládám trochu jednoduchou malůvku,ale snad to bude pochopitelný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se omlouvám, ale moc jsem to nepochopil. Sprchový kout nemusí být s vaničkou, může být i na podlahu. Asi se nemá cenu, když jsem to nepochopil, moc rozepisovat. Mrkněte třeba sem na ty fotky: http://www.kouty-sprchove.cz/referenc... a případně si vyberte nějakou firmu, kam pošlete poptávku a oni vám určitě nabídnou řešení na míru. Já osobně mám doma sprcháč na vaničku, ale pro vás to řešení určitě nebude tak složité, cenově nedokáži tipovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme od SanSwiss. Třeba Ti tenhle plánovač pomůže http://www.sanswiss.cz/#pruvodce-vybe... Jen drobný poznatek. Máme sprchový kout hluboký 100cm a široký 90 cm. Dveře máme na té kratší straně. Jdou otevřít dovnitř i ven. Kdyby byly jen otevíravé dovnitř, tak někdo prosotrově výraznější by měl hodně veliké problémy se tam zavřít, nebo se dostat ven. Před sprchu na zem dávám stejně ručník, který dám potom uschnout na topný žebřík, nebo když je zapnutá podlahovka, tak uschne na zemi. Ale máme nizoučké vaničky s převýšením cca 2 cm.
Odpovědět
@kota01 Otvoranie oboma smermi (dnu aj von) je urcite dobre riesenie, len je potrebne zvazit potom, kde bude pevny bod (cervene v tomto pripade musi byt naopak). Ci zvolit otvaranie cervene alebo kombinacia cervene+oranzova zalezi na dalsom rozmiestneni nabytku a celkovo pristupu do sprchacu. Ohladne ceny, velmi dobra skusenost je priamo v sklenarstve. Vedia to urobit za pekne peniaze.
Odpovědět
@kota01 někdo dával nedávno tip na dveře s takovým korýtkem vespodu. I když se dveře otevírali ven tak dveře sjížděla tím korýtkem dovnitř.
Odpovědět
Profilova fotka
"korytko" se da najit jako okapnicka, taky to ted resime a shanime...ma to treba Siko u dveri Top comfort, snad se mi sem zkopiruje dobre odkaz, pisu z mobilu http://cms.siko.cz/_storage/galerie/T...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?