Závěsné WC Alca plast 115/1000. Máte zkušenost?

Prosím vás, nemáte někdo zkušenosti s tímto závěsným WC? Vodař co nám dělal i topení a odpady, nám už rovnou namontoval toto, aktivní přítel to už zabetonoval 8-( a nějak se vodaře zapomněl zeptat, proč se nezeptal jakou značku tam chceme, ale dal to tam podle svého :-o doufám jen, že tam nedal nějakej "aušus"..díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@monenta Ahojky, my z koupelnového studia Alca plast, budeme mít celou koupelnu, tzn. modul závěsného wc, wc samotné i splachovací tlačítko (Alca plast celý tento komplet má nyní za bezkonkurenční cenu 3700,-), vanu, umyvadlo, baterie, obklady, dlažby, sprchové dveře, samozřejmě od různých dodavatelů (Ravak, Hütte, Grohe), takže toho modulu bych se určitě nebála, ale je divný že se vodař ani neobtěžoval zeptat zda nemáte sehnáného něco svého...zvláštní jednání...
Odpovědět
my máme právě jen ten modul..ani nevím kde to wc a tlačítko krom internetu seženu =-) díky za info, jsem trochu klidnější, i když bych byla ráda za více pozitivních recenzí. Hodně často čtu o Geberitu, taky sem o něm uvažovala, ale tímto to nejspíš padá. Vodař je sice šikovnej, ale už mě naštval tím, že nám místo měděných trubek na topení dal ty umělý. Taky si to udělal podle sebe. Prý to vyjde levněji :-D ano, my sice chceme ušetšit co nejvíc (na práci, děláme si skoro všechno sami), ale ne za každou cenu 8-( 8-( tak nevím co mu na to říct, až nám donese fakturu. Přítel nic nevyřešil, prý už to je zabetonovaný.
Odpovědět
Profilova fotka
S tím tlačítkem a wc to je blbý, já myslela, že vám to dal celý, wc by na tom mohlo asi držet jakkoliv, ale s tím tlačítkem si nejsem tak jistá.... jediné co mě napadá je , udělat si výlet do Břeclavi do prodejny na to mrknout a objednat tam a panu vodaři to samozřejmě říct co vám tím způsobil...nejde o jeho peníze tak by mu to mělo být jedno co si do domu chcete nebo nechcete dát...tak hodně zdaru... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?