Zděný walk in, máte to tak někdo?

Dobrý den. Chtěli bychom zděný walk in sprchový kout. Prostě překazit malou koupelnu a nechat průchod. Rozměrově asi 120x110. Máte to tak někdo? Nebo byste radši dali skleněnou zástěnu? Mě se do skla po předchozí zkušenosti moc nechce (špatná údržba). Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já to tak sice nemám - mám klasický zděný kout. Ale co zkusit kombinaci - tedy vyzdít a dát tam luxfery? Přeci jen světlo je ve sprše fajn. Je to ale obecně pracnější varianta vzhledem k hydroizolaci.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj chtěli jsme walk in - pracuji v oboru koupelen - moji odběratelé mi to ale rozmluvili - je tam zima - nejseš tam uzavřený jako v uzavřeném koutě, kde je pak pára a krásně teplíčko tak budeme dávat dva sprchové kouty skleněné ronall - sansswiss nebo jak se to píše -)))
Odpovědět
Profilova fotka
Máme skleněný walk-in a oproti sprchovým koutům je údržba snadná, protože tam není nic zahnutého, sklo není v žádné pojízdné liště atd. takže se nikde nic neusazuje (to mě odrazovalo od klasických sprchových koutů, ty usazeniny ve špatně dostupných místech), jen se musí občas sklo přejet stěrkou a vyleštit. Pokud nemáte obrovskou koupelnu, kde by ubrání místa opticky nevadilo, určitě bych nedělala zděný, protože to ubere místo. A že by byla při sprchování zima, jak je uvedeno výš, toho si nejsem vůbec vědoma, pára a teplo se za chvilku udělá v celé koupelně, to opravdu problém není ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já walk-in mám, tedy plánuju. Ještě mi chybí dokoupit a instalovat skleněnou stěnu. Jen u mě je potíž, že mám rád hodně vody a naplno a je všude děsně nacákáno :-D Tak vlastně pořád zvažuju, jestli walk-in nebo uzavíratelný kout...
Odpovědět
Vypada to moc hezky, ale je to na muj vkus neprakticke. Tchyne ho ma v nove koupelne a stejne je vsude nacakano...ta voda se nejak zahadne odrazi a caka to proste ven...ale krasne to je...to jo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?