Ze staré koupelny novou koupelnu :)

Ahoj koupili jsme dům 30let starý jsou tady dvě koupelny jednu používali pak jako prádelnu tak zničena ale chtěli by jsme :-) se z té prádelny probourat k záchodu a pak by jsme chtěli udělat tu novou koupelnu . Protože pak jsou ještě jedny dveře a tam je starý nepoužívaný sprchac ten by jsme zrušili místo něj nový záchod a místo pradelny a starého záchodu by jsme udělali jednu velkou krásnou koupelnu . Mě by zajímalo která firma je dobrá z koupelen je jich hodně je mi jasné že budou chtít moc peněz ale sami to nezvládneme :-D není čas je toho ještě dost dá se udělat koupelna i s bouráním a se vším všudy do 150tisic? A jaká firma je nej podle vás :) moc děkuji za odezvu a krásný večer :)
Odpovědět
Uprimne, snazila bych se tu jednu nechat jako pradelnu. A tezko se to bez nakresu a rozmeru odhaduje. Ja bych tipovala klidne i pres 200t. Spocitejte si jen cenu za material a minimalne totez navic date za praci.
Odpovědět
Profilova fotka
200 tis. to bude i když se budete držet při zemi. Mně stála moje pidi koupelna + wecko 150 tis. před čtyřmi lety a to nemám žádný luxus a neměla jsem drahou firmu.
Odpovědět
K bourání bude potřeba stavební povolení + statik. Nejlepší je obejít místní studia, většina dělá návrhy zdarma. Nevím rozměry, ale minimálně bych počítala s cenou práce 80-150 tis. + povolení 10 tis. + vybavení (materiál, sanita, obklady) 50-100 tis.
Odpovědět
Predelaval jsem znamemu byt 3+1, nova elektrika, odpady, voda, bourani pricek, nova koupelna, wc, obyvak stropni podhled, vsude nove omitky, vymalba, plovoucka. Material 80 tis., vodari 60tis, ja chtel 120tis, dostsl jsem 170. Asi skoncim v zamestnani a budu delat koupelny, kdyz ctu kolik si berou.
Odpovědět
@milan1965 tak to je moc luxus !!! Právě že většinou čtu že lepší je si nakoupit materiál a pak říci soukromníkům teď to takhle dělá skoro každý :) jste moc šikovný !
Odpovědět
@jitulkaka máte prosím fotky ? Ano víme že to bude asi víc to nám je jasný :) ale přemýšleli jsme zatím jen už teď vidíme že třeba jen vybavení nás vyjde kolem 50-70 tisíc :)
Odpovědět
@azsinanecovzpomenu my nejsme nijak náročný právě že chceme pořádnou koupelnu protože nahoře máme jen úplně malou k tomu tam je zkosený strop nešla tam udělat nová vana nic tak jsme udělali ze staré vany novou a vše ostatní nechali ale chtěli by jsme větší prostor hold no zatím se jen tak pohlížíme ve skutečnosti to bude víc že :)
Odpovědět
@neznama23 ja chtel vzdycky 20tis na material az proinvestuju tak dalsi zaloha. Rikal jserm, kdyby se nahodou se mnou neco stalo z koho budes ty menize mamit.je hloupost davat nekomu 100tis a pak ho uhanet
Odpovědět
@milan1965 to máte pravdu přijde mi jak kdyby to nebylo reálné koupelnu za 150 tisíc :( přitom by nebyla ani nijak veliká pořádně rozměry nevím budu to muset přeměřit protože tam budeme aji bourat kdyby jsme to dělali sami máme to minimálně na půl roku a pořádně nevíme kde můžeme bourat nic :/ no nic bude to velký oříšek ale jak říkáte někteří si vezmou 100 tisíc a pak je musí člověk uhánět !
Odpovědět
Mrknete na me fotoalbum, mam tam zkosenou koupelnu. Dum za 1,5 mil
Odpovědět
@milan1965 právě jsem koukala moc luxusní :) jste šikovný jde vidět že se vyznáte :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@neznama23 Ano, fotky mám tady na konci albíčka o rekonstrukci bytu http://www.modrastrecha.cz/blog/jitul...
Odpovědět
Článek se načítá
@jitulkaka moc děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Statika a povolení stavby budete potřebovat jen v tom případě, pokud budete bourat v nosných stěnách. K bourání příček nic takového potřeba není :-) A také jsem si nakoupila materiál a o práci řekla řemeslníkům, jak píše @neznama23
Odpovědět
@neznama23 poslete mi foto a rozmery, mrknu na to doma, treba vam poradim, ted jsem v praci
Odpovědět
@milan1965 moc děkuji :) dopoledne zašlu jak půjde malá spát :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@milan1965 Dobrý den pane Milane mužu vás porosit jak se jmenuje ten bily obklad moc dekuji za odpoved je krasny
Odpovědět
@jituli79
Odpovědět
My jsme si teď objednavali materiál na koupelnu,kde bude wc, vana,sprch.kout, dvojumyvadlo. Cca 9m2. Cena matetialu-obklady,sanita, nabytek, baterie,doplňky je cca 120 tis. A to jsem nevybdrahnevybralaého A cena je uz po mnozstevni sleve. Nascita se to.
Odpovědět
A nevybírála jsem nic drahého, ale ani nejlevnější.
Odpovědět
Zrovna jednu předělávám a vemu si max 15 tis., můj zubař
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?