Zrcadlo s led osvětlením, jak moc svítí?

Máte někdo? Jak moc to svítí?
Odpovědět
Toto by mě taky zajímalo, přemýšlíme o něm...
Odpovědět
Já o něm také přemýšlím a taky jsem přemýšlela, jak moc svítí :-D. Jen se mi ještě líbí to s hodinami ve spodní části :).
Odpovědět
@wassabi Tak s hodinami jsem ještě neviděla :-)
Odpovědět
@multina Mě se líbí tohle: http://www.svet-koupelny.cz/bemeta-1/... a nebo pak tohle: http://www.koupelny-besteco.cz/sortim... :-)
Odpovědět
Tento typ jsme kupovali v Siku a svítí to dost dobře.
Odpovědět
Jsem si právě říkala, jestli to nějak neoslňuje, když světlo defakto míří kolmo na obličej a pokud to neoslňuje, tak zda to zase dostatečně svítí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě by zajímalo, jak se to řeší, když zrcadlo přestane svítit...? Samozřejmě myslím stav po záruce :-)
Odpovědět
@wgabina @catt82 Svítí to naprosto skvěle, řekla bych až moc - není to žádné intimní osvětlení, spíše naopak .-) Svítí více než klasické osvětlení. Máme takto řešené zrcadlo s těmi dvěma svítícími proužky, ale za tím jsou navíc ještě úložné prostory. Rozbité jsme ho už měli, opravil mi to elektrikář, který tam zrovinka byl, je tam přístup hned v prostředním panelu, takže to nebyl žádný problém. Tuším, že jedna ledka svítila méně, tak tam něco "porochal" a už svítí obě stejně...
Odpovědět
@korodujicividle a víš kolik lumenů má vaše LED?
Odpovědět
@wgabina Tak to bohužel netuším :-)
Odpovědět
@wgabina Neoslňuje. Svítí to dost :)
Odpovědět
@catt82 Světlo lze rozdělat a jsou tam výměnné trubice, aspoň v tom našem.
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj, viděla jsem ho a nechtěla jsem žádné s led osvícením zepředu, vadí mi, jak to svítí přímo do obličeje, není mi to příjemné, nakonec mi manžel podle předlohy vyrobil unikát. mrkni ke mě do alba :-)
Odpovědět
máme ho a svíti velmi dobře, přítelkyně si stěžuje že svití až moc dobře a jde vidět každá nedokonalost pleti :-D ale já jsem si ho dělal sám, mám tam daný led pásek 14,4W na metr :-) a oprava po záruce uděla každý šikovný elektrikář :-)
Odpovědět
@kamcha taky jsem přemýšlela nad samovýrobou - máte tedy pásky vypískovány? Na kolik Vás vyšlo?
Odpovědět
@kamcha To máte pravdu. U toho světla vystoupne vše.
Odpovědět
Profilova fotka
máme toto ... http://exit.srovnanicen.cz/produkt/20... ....a jsme spokojeni, svítí suprově
Odpovědět
pásky mám vypískovány, výroba mě vyšla na nula korun :) všechno sem si v té době sehnal v práci :-D a rovnou udělal ještě jedno do zásoby :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
ahoj, prosím jaká je lepší barva světla? Tady nabízí studenou nebo teplou https://www.kapa-toner.cz/koupelnove-... A zvolili byste led pásky pouze po bočních stranách nebo i nahoře a dole?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@bride nejlepší je neutrální, denní bílé světlo 4000-4500k.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Je potřeba vždy pro takové zrcadlo uprovovat koupelnu? Zaujalo mě tohle https://www.nabytek-interior.cz/produ... ale když se dívám, tak k němu bude potřeba nějak přivést elektřina ne...
Odpovědět
@alitero pokud budete chtít, aby zrcadlo svítilo, pak ano. Přívod většinou klasickým světelným rozvodem CYKY 3x1,5, zrcadlo má většinou v sobě zabudované trafo, takže přivedete proud na svorkovnici. Jsou na trhu už i LED zrcadla na baterii, ale moc jich zatím není a výdrž baterií taky žádná sláva + jsou samozřejmě hlubší.
Odpovědět
@doog Podívám se tedy i na nějaké na baterie. Bez bourání by to bylo mnohem schůdnější
Odpovědět
@alitero baterie jsou cesta do pekel. Pořád měnit, dobíjet, hlídat. Nemůžete provrtat zeď za zrcadlem a přivést kabel z druhé strany například? Mě se takto elegantně povedlo přidat světélko na wc. Jinak doporučuje zrcadlo se světlem se senzorem přiblížení. Mám totálně zahnojené ruce z venku třeba, mávnu lehce pod zrcadlem a světlo se rozsvítí. Skvělá vychytávka.
Odpovědět
To právě nemůžeme, museli bychom navést kabel ve zdi 😄 Jedině se pustit rovnou do větší renovace a to už by takový problém být neměl
Odpovědět
Dobrý den,sháním též zrcadlo s led osvětlením,po přečtení tohoto článku si nejsem jistá https://majakhk.cz/osvetleni-zrcadla/ za případné doporučení vhodného osvětlení.děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?