Je lepší lepit zrcadlo na stěrku mezi obklady nebo na obklad?

Profilova fotka
Zdravím, poprosím opět o radu, je lepší lepit zrcadlo ( 120 cm ) na stěrku mezi obklady nebo na obklad ? A jak to máte vyřešené, když bych chtěla zrcadlo umístit hned nad sokl ? Mocinky děkuji :-)
Odpovědět
@papi16 Lepit na zeď.... ;-)...Dá se totiž při poškození lehce vyměnit.
Odpovědět
Profilova fotka
Vždy doporučuji lepení nebo zavěšení až na obklad. V případě výměny si ušetříte spousty starostí. Je nutné si uvědomit že obklady mají delší životnost než zrcadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@spektrumm děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@svetkoupelny děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Více méně bylo zodpovězeno, jen bych možná ještě doplnil rozdíly mezi lepením a pověšením, případně použitím pásky, nezdá se to, ale rozdíl v tom je: http://www.e-zrcadlo.cz/montaz.pdf
Odpovědět
Jeden z příspěvků je prodejce druhý LEPENÍ SAMOLEPÍCÍ páskou je škoda komentovat úplně... :-D Prodejce Vám doporučí zavěšené zrcadlo aby mohl prodat výrobek... ;-) :-) ...Tak že pro údržbu a praktičnost - zrcadlo lepené jako obklad... ;-)
Odpovědět
http://rdsvepomoci.blog.cz/0903/koupe...
Odpovědět
Profilova fotka
@spektrumm No že jsem prodejce se netajím a mám proto i profil PRO. Jinak s lepením nemám problém ale doporučuji až po obkladu aby bylo možné odříznout strunou až bude potřeba výměna. Váš způsob je totiž na budoucí výměnu náročnější což samozřejmě neznamená že je nemožný. Jinak i zrcadlo na nalepení je výrovek který se dá prodat takže v tom asi můj způsob hrát roli nebude že :-)
Odpovědět
@svetkoupelny Já jsem zase řemeslník.Nepřijde mi logický ani šetrný nalepit si obklad a na obklad si nalepit zrcadlo,když může být krásně zasazené a souběžné s obkladem.Výměnu takto osazeného zrcadla zvládne kdejaký kutil protože opravdu NÁROČNÁ NENÍ.Můžu se zeptat - Kolik jste již osazoval a vyměňoval lepených zrcadel?
Odpovědět
Profilova fotka
@spektrumm za svou praxi v oboru koupelen která trvá již téměř 20 let to bylo již několik případů.
Odpovědět
@spektrumm Je to věc vkusu.Mě se líbí nalepené zrcadlo a naopak se mi nelíbí vsazené souběžně s obkladem.
Odpovědět
Profilova fotka
@onetwogo děkuji :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?