120 cm šuplíky na talíře a příbory - není to moc?

Má někdo z vás prosím Šuplíky v kuchyni 120cm? Není to v praxi moc nepohodlné? V první řadě zvažujeme příbory plus alobal, pečící papír, fólii atd a v druhém talire, misky na kompoty zkrátka servis ke stolu. Doporučili byste rozdělit na 2x60 nebo kombinovat viz foto? Díky
Odpovědět
Foto inspiraci jsem si půjčila
Odpovědět
Ak naskladas 120cm taniermi, bude to hodne tazke.
Odpovědět
Ja mam talire v zasuvce sirky 80 cm (vyska cca 20 cm) a prijde mi to tezke az az.
Odpovědět
Profilova fotka
ja osobne bych to asi rozdelila, na pribory jeste jo ale ostatni velky je moc.... kdyz si predstavis ze bude plnej (mam 900 s hrncema, a je to dost tezky - 900 je max pak uz je to moc)
Odpovědět
Profilova fotka
no spíš může vadit vysouvání tak širokého šuplíku někomu dalšímu v kuchyni, co bude stát třeba vedle vás. Podle mě je 120 příliš, máme 80 na příbory včetně nožů a šuplík je skoro poloprázdný, nehledě na to, že je na nejfrekventovanějším místě a občas si musíme uhybat, abychom mohli do šuplíku vlézt.
Odpovědět
Pokud mate prostor 120 cm, tak bych dala zasuvky 90-100 cm a doplnit jednou uzkou skrinkou 20-30 cm s vysuvem treba na plechy, prkenka, tacy (ty jsou v siroke zasuvce problematicky ulozitelne).
Odpovědět
@edcbubu díky a jak by se měla ta skříňka 20-30cm otevírat? Díky
Odpovědět
@nelinecek výsuv s 1-3 "policemi" - buď se vysunou všechny najednou (na obrázku vlevo), nebo jako samostatné skryté zásuvky (na obrázku vpravo).
Odpovědět
nebo tahle na ty plechy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?