3 nebo 4 plotýnková varná deska? Poraďte

Profilova fotka
Ahoj všem, kdo si hospodaří ve vlastní kuchyni a pokud možno mají děti. S přítelem se nám líbí 3 plotýnková indukční varná deska Whirpool z Ikea, ale nejsem si úplně jistá, zda bude pro běžné vaření stačit...Navíc máme v plánu nemít elektrickou varnou konvici, takže jedna plotýnka by byla používaná hlavně na vaření vody na čaj. Díky za Vaše názory.
Odpovědět
Ahoj abych pravdu rekla kdyz jsem videla to tema rikam si pekna kravina, pac vic je vic, takze jsem ti chtela napsat ze rozhodne 4 ale kdyz o tom tak premyslim vsechny 4 plotynky jsem snad nikdy zaroven nepouzila, nebo max 1x-2x. Stejne vetsinou varim tak ze neco varim, na 2 max 3 a co potrebuju dal tak pak vymenim, az je jedno uvareno tak dam na tu teplou plotynku dalsi. malokdy mas vse nachystano tak abys dala vse zaraz varit a navic to pak clovek neuhlida. takze bych se tech 3 vubec nebala, holt s tim jen budes muset pocitat a organizovat si to tak abys stihla vse uvarit. myslim ze i ta 3 bude v poho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tezko rict, ja bych radsi 4 a nekdy bych uvitala i 5
Odpovědět
no tak přesně u mě, taky bych jich snesla šest i pět :-D , někdy se zadaří a vařím i dvě jídla najednou, když máme rozlítanej víkend, abych pak jen jídlo ohřála a nestála u toho dvě hodiny místo příjemných víkendových akcí a to by mi teda tři fakt nestačily..... 8-)
Odpovědět
zrovna minulý pátek jsem na jedný dělala koprovku, na druhý špěnát, na třetí vařila vajíčka a na čtvrtý brambory. super, za hodinu hotovo všechno. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně víc, zrovna teď o víkendu mi i 4 byly málo :-N
Odpovědět
Profilova fotka
jsem taky pro 4. Ne vzdy je vyuzijes, ale cas od casu budes potrebovat vsechny a pokud je nemas tak zbytecne travis cas u plotny. A ja kolikrat odstavim hrnek na vedlejsi misto a tam to nechavam chladnout, takze mi deska slouzi i jak odkladiste hrnku na vychladnuti
Odpovědět
Taky jsem pro 4...vařím docela často a někdy jsou i ty 4 málo... :-)
Odpovědět
Sice vařím každý den, ale ještě nikdy mi neběžely všechny čtyři plotýnky najednou. Ale tři hodně často a pokud ve vašem případě jednu plotýnku v podstatě "natrvalo" obsadí konice, tak bych asi šla do čtyřky. Taky se mi ta trojková líbí moc, ale lepší víc než míň, jsem mamounice :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Teda my se díky mužovu povolání stěhujeme relativně často a to do zařízených bytů (zajišťuje zaměstnavatel) a v tom posledním jsem vyděšeně zůstala zírat na tříplotýnkovej sporák. A rozhodně teda nestačí, aspoň ten náš má ty plotýnky v divnejch velikostecha divně rozmístění a divně ovladatelný, takže i teď po třech letech se nám stává, že hodinu čekáme, než se něco ohřeje, zatímco na jiný plotánce pálíme odloženej hrnec ]-( Jsem rozjhodně za 4plotýnkovou, klidně i 5.
Odpovědět
mně by stačily i 2 a to vařím hodně, spíš jde ale o to místo, jak se ti tam vejdou hrnce vedle sebe. Jestli je dost velká, klidně bych šla do těch 3. Konvici můžeš klidně sundat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem varila na dvouplotynce nez nam dovezli kuchyn a byl to horor, to mi fakt nestaci
Odpovědět
vaříš ve více hrncích, než 2? já teda chci klasiku 4 a velikou, ale najednou v tom asi vařit nebudu
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jo, docela casto mam 3 hrnce - napr. kureci maso na panvi, v druhym brambor a na tretim maslicko na potreni bramburek....a nebo polivku ze jo
Odpovědět
tak zalezi i dalsich spotrebicich, ze.. pokud nekdo bude mit konvektomat nebo parni troubu, tak mne prijdou 4 plotynky uplne zbytecny, pac by mu ty dalsi pristroje zely prazdnotou..a proto mame dvouplotynku :))
Odpovědět
My jsme s přítelem zatím jen dva a někdy bych udítala i pět plotýnek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moc děkuju za Vaše názory. Vařím zatím jen o víkendu pro dva, takže to moc nedokážu odhadnout.Po přečtení došel můj přítel k závěru, že tři budou stačit, zato já se začala dívat po pěti plotýnkách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
takze kompromis - 4 :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj já jsem pro tři plotýnky. v naší domácnosti vařím převážně já a čtyři nikdy nešli. už jsem taky koukal na indukci od ikei a půjdeme do ni
Odpovědět
ještě dodatek vařím pro čtyři
Odpovědět
Profilova fotka
ono jde taky o to, co clovek vari....polivka, brambory a panev s masickem a jakmile je k tomu jeste zvlast tepla omacka nebo jakakoliv zelenina, uz se s tim musi smajchlovat....4 je klasika a asi vedi, proc to tak vyrabeji.
Odpovědět
taky vařím maximálně na třech, ale tři bych si nekoupila. Mně ta čtyřplotýnka vyhovuje i z toho důvodu, že na ten jeden nevyužitý odkládám věci, které se právě uvařily, abych to rozpálené zbytečně nedávala na kuchyňskou desku. A další věc je, že sice nikdy u nás nešly 4 plotýnky najednou, ale využívám všechny velikosti, podle toho, co vařím. Takže využiju de facto všechny čtyři
Odpovědět
:-) na jedný dělám maso, na druhý opečenou cibulku, třetí knedlíky a čtvrtá špenát..... ;-) :-D
Odpovědět
ahoj tak ja moc nevarim, ale kdyz varim, tak jen pro nas dva...mame 4 plotynky ale 2-3 stoprocentne obsadim, a kdyz k tomu pripocitma vasi konvici jsem na 3-4 plotynkach....ale jak ostatni urccite vzdy vzdy pouzivam nebezici plotynky i na odkladanni uvareneho jidla...asi bych sla urcite taky do 4 plotynek, 3 jsou malo, zvlast pokud prijou casem deti
Odpovědět
ahoj, tak já tedy vařim poměrně často, ale i když využívám převážně 2 - 3 plotýnky na vaření, tak 4. mam na odkládání nebo vyjímečně na ní taky něco vařim, do 3 bych určitě nešla ani náhodou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?