Akú kvalitnú a jednoduchú mikrovlnku kúpiť?

Ahojte, poradte nejaku uplne jednoduchu mikrovlnku, aby vypadala elegantne.Chceme ju zabudovat do linky, ale nepotrebujeme specialne vstavanu, vojde sa nam tam aj obyc. Chceme ju ciste na zohrievanie, nic ine od nej nechceme, len aby bola kvalitna a nekazila sa. 8-)
Odpovědět
Baumatic a Electrolux, za tři ticky super.
Odpovědět
azafata: posli please link na konkretnu ;-)
Odpovědět
http://www.bilezbozi.cz/mikrovlnne-tr...
Odpovědět
http://www.bilezbozi.cz/volne-mikrovl...
Odpovědět
my chceme taky jednoduchou mikrovlnku.. proto jdeme do Mory http://www.bilezbozi.cz/vestavene-mik...
Odpovědět
Profilova fotka
to susik: ide o to, koľko chceš investovať v pomere k vzhľadu. Dnes už každá značka vyrába krásne nerezové mikrovlnky- voľne stojace, mrkni napr. tu: elektroexpert/hladanie-podla-parametrov ktoré sa dajú kúpiť okolo tých 2-3000 Sk, vstavané už stoja tak od 7 000 a vyššie, bežne okolo 9-12 000...najlacnejšie sú asi od Mory. Ak chceš, aby to lepšie vyzeralo, tak určite vstavanú. Kompromisom je mikrovlnka od Baumaticu- voľne stojaca. Dá sa k nej kúpiť zabudovateľný panel. Tá stojí okolo 4000, panel 2500, čiže vyjde drahšie, ale lacnejšie ako vstavané mikrovlnky a zas môžeš si kúpiť najprv mikrovlnku a potom panel a zabudovať ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám tu od baumaticu, na kt. dala odkaz azafata, mám jí od vánoc a jsem s ní spokojená ;-)
Odpovědět
Koupila bych si tuhle ve slevě: http://www.bilezbozi.cz/vyprodeje/det... Má sice prý poškozený roh, ale to je fuk, stojí ticku a je dobrá. Záruka je. No a nebo ten Baumatic.
Odpovědět
azafata:ta je pekna :-) tu by som si kupila kludne aj za 2090 kc ;-)
Odpovědět
my mame moulinex uz viac ako 12 rokov a bola pokazena len jeden krat, cca po tych 8 rokoch - oprava stala par korun a dodnes funguje uplne bez problemov - nedam na nu dopustit, ma zohrievanie, zohrievanie s grilom alebo cisto gril, rozmrazovanie, udrziavanie teploty a potom este 3 rozne stupne teploty na ovladanie su podla mna urcite trvanlivejsie otocne kolieska ako stlacacie gombiky (zvacsa sa nedaju vymenit) jedine tlacitko je otvaranie dveri a start a este dobra rada, v ziadnom pripade nekupujte s vykonom pod 900W - na silnejsej mikrovlnke sa vzdy da ubrat, na slabsej zial nepridate (pri 700-800W byva problem s dlzkou zohrievania - skor by to bolo na plyne :))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
baby mate nejake skusenosti s mikrovlnkami vhodnymi do rohu? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
makka • 26. srpen 2008 v 16:28 Ahoj, moc prosím o radu. Chtěla bych dát mikrovlnku na ledničku, je to možné nebo to skýtá nějaký problém? Někde jsem slyšela, že by se to nemělo a na druhou stranu mikrovlnku na ledničce má švagrová xlet a nic se nestalo. aktaka • 26. srpen 2008 v 16:30 makka, já myslím, že žádný závažný problém v tom není, proč by to nešlo. jde spíš o to, že když se ti bude mkw ohřívat zvenku, bude ti zahřívat lednici a ta tím bude spotřebovávat víc energie, aby chladila na požadovanou teplotu. ze stejného důvodu se nedoporučuje dávat k lednici varnou desku a troubu makka • 26. srpen 2008 v 16:53 No vidíš, to mě vůbec nenapadlo. Myslím, že to nebude takový problém. Mikrovlnku využíváme minimálně a jinde by strašně zabírala místo a na ledničku už nic jiného nedám. Děkuji za radu
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Máte zkušenost s Whirlpool VT-256 IX? http://www.elektrospecialista.cz/z581...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
suxametonium • 13. apr 2009 o 21:51 ahojte, mate niekto v tom priestore urcenom na vstavanu mikrovlnku obycajnu? ako to vyzera, ked je to nad pecou a ma to okolo volny priestor? a vobec, mozu ist do toho priestoru obycajne miktrovlnky? neprehrieva sa to? stolverka • 13. apr 2009 o 21:53 môže
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
ahojte, ozivujem temu....chcem sa opytat tych, co mate mikrovlnku s funkciou gril, crisp, ... apod. - vyuzivate tieto funkcie alebo su zbytocne?
Odpovědět
brnka - funkce crisp je bajecna, nemame doma troubu, takze v ni pecu "babovky", kolace, dokonce i pernicky na vanoce, ale delam tam i maso (prirodni steaky), americke brambory a tak. uz bych si bez ni nedovedla vareni ani predstavit -mam troubu od Whirpool. Jenom mala poznamka k peceni tech babovek (babovkove testo ale tvar to pak ma jako maly dort), ruznych zapekanych testovin a tak potrebujes ten vyssi crisp talir, ktery normalne s troubou nekoupis, ale da se dokoupit za cca 700 Kc, ja ho mam uz asi 4 roky a bez problemu.
Odpovědět
no super, ved prave nad Whirpoolkou uvazujeme, tak som chcela vediet, ci to nie je zbytocnost.... ale potesila si ma ;-) A ako dlho tam to pecenie trva? ako v normalnej trube?
Odpovědět
brnka - tu "babovku" (ze 4 vajec) pecu tak 8 minut na crisp a pak 3 minuty na mikrovlny, kureci steak pocitej taky tak 8-9 minut, americke brambory 12 minut. Kdyz to shrnu tak je to rychlejsi o tretinu, takze predpokladam, ze i kdyz v budoucnosti troubu mit treba budeme takove ty rychlobuchty budu pect porad v mikrovlnce. Obcas pribuzni vali oci, kdyz privezu nejaky kolac, ze je z mikrovlnky:)
Odpovědět
takze mw mam asi vybratu :-D :-D :-D
Odpovědět
:-D jsem rada, ze muzu poradit, ja kdyz jsem mikrovlnku vybirala, takze jsem na netu stravila spoustu casu, ale vybrala jsem dobre.
Odpovědět
v podstate som si predbezne vybrala whirpool VT 255 (tusim je to tento typ), len som sa chcela uistit, ze som vybrala spravne ;-) My budeme mat aj ruru, ale na take "rychlovky" asi posluzi prave mw. Takze dakujem :-)
Odpovědět
tohle je ten talir na ty buchty http://apservis-whirlpool.cz/bila-tec... ta trouba vypada jinak nez ta moje, ja mam horni otvirani, ale funkce jsou stejne a firma taky, takze verim, ze poslouzi dobre.. a hlave cena kolem 4 tis? Super! Moje stala 6,5... ale pred 4 lety.
Odpovědět
Profilova fotka
fakt jde takhle pect v mw?? my ted zadnou nemame, do nove kuchyne s ni pocitam. kdyz jsme meli, pouzivali jsme jen na ohrivani, popripade jako nahrazku za zapekac toustu :-) a take se to pripravuje temi mikrovlnami? nekde psali, ze to neni moc zdravy, ze nejsou zname dlouhodobe ucinky na cloveka a tak.. mozna je to blbost, ale co ja vim :-S
Odpovědět
Duci - nevim jake to bude mit nasledky, zeptej se za 20 let :-D A pece to pomoci mikrovl a grilu v kombinaci toho crisp talire. Je to veda :)
Odpovědět
Profilova fotka
koukam, ze ta whirpoolka ani neni draha.. jde ta samostatne stojici nejak "vestavet"? nejaky ramecek poridit, nebo jak se to dela.. myslim :-)
Odpovědět
My ji mame ve skrini, manzel tam udelal "diru, aby to vetralo, ale v "novem" ji asi primo vymezime nejake misto. Je dulezite, aby jsi ji neuvarila, aby tam mel kudy odchazet teply vzduch.
Odpovědět
Profilova fotka
vsak jo, ze by skrinka byla sirsi nez mw, aby bylo kolem misto.. myslela jsem, ze se pak delaji nejake 'ramecky", do ktereho mw akorat zepredu zasadis, aby se tvarila jako vestavna..
Odpovědět
Duci, je to mozne, my to mame lehce amatersky... doporucuju prip. kontaktovat primo wh, oni ti poradi, nam poradili tu "diru", a funguje to.
Odpovědět
myslim, ze whirpool ramceky na mw nema - bud kupis vstavanu alebo samostatne stojacu. Ale tie ceny vstavanych.... :-p :-p
Odpovědět
My máme Whirlpool VT256 a jsme maximálně spokojeni. Na crispu děláme křupavé hranolky (15 minut pro 4 os), klobásky crispujeme, kuřecí steaky, brambory. Na páře je zas vynikající ryba a samozřejmě zelenina. A kupodivu se v ní dá i péct buchta - i v bábovkové formě to jde, pokud je silikonová. A k tomu riziku zdravotnímu - Předchozí mikrovlnku jsme měli přesně 20 let (Moulinex - vydržela, teď ji má babička) a nemám pocit, že by kdokoli z nás nějak sesychal, dementněl apod.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?