Antracitová pracovní deska v kuchyni - jste spokojeni?

Je tady někdo, kdo mi poradí konkrétní typ pracovní desky do kuchyně v tmavém odstínu a je s ní spokojený? Máme antracitove okna a většina odrazuje, že je na ní všechno vidět. Je tu někdo, kdo je s ní spokojený, popřípadě prosím konkrétní typ a foto. Děkuju
Odpovědět
@nelinecek máme egger něco mezi černou a antracitem - přesný název nevím. Ve stejném odstínu máme obloženo i za kuchyňskou linkou. Co se týče kvality i úklidu, jsem spokojená a zvláště s úklidem nemám žádný problém. Foto v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím ji tedy nemáme, ale objednana je tato viz foto. Máme též antracit okna a deska bude i protažena jako parapet. A právě jsem tmavou chtěla, aby na ní bylo "všechno vidět"... Teď máme takovou strakatou, na které není vidět nic a pak z jiného úhlu žasnu..
Odpovědět
@martinam76 a jak dlouho ji prosím máte, jestli se vůbec vyrábí? Mám tady zrovna jejich vzorník. Asi se Vám prosím nepodaří dohledat ten typ že? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
My máme desku Egger granit vercelli antracit, to samé i obložení za kuchyňskou linkou a nechala jsem si udělat z toho samého i jídelní stůl. A můžu říct, že jsem spokojená.
Odpovědět
@nastenka1977 můžu poprosit foto? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nelinecek Koukni ke mě do alba, mám ji tam nafocenou i při denním světle :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@dita_a_ivan Dobrý den, prosím máte už kuchyň zrealizovanou? Mám vybranou stejnou desku k antracitovým oknům a dvířka plánuji v dekoru světlého dubu. Mohu případně poprosit o foto kuchyně? Moc děkuji a přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
@papayaa ještě ne.. až za cca měsíc. Pak ráda vyfotím, pokud to ještě bude pro vás aktuální:-)
Odpovědět
No to už asi ne, ale tak zmenit by se to možná ještě dalo případně, to se bude kuchyň teprve vyrábět. A ještě se zeptám, máte ji v kombinaci s dřevodekorem? Máte návrh?Mohla byste mi ho případně poslat? Můj truhlář má program kde nemůže navolit přesně tyto barvy a má jen takové orientační náznakové.Děkuji
Odpovědět
@dita_a_ivan No to už asi ne, ale tak zmenit by se to možná ještě dalo případně, to se bude kuchyň teprve vyrábět. A ještě se zeptám, máte ji v kombinaci s dřevodekorem? Máte návrh?Mohla byste mi ho případně poslat? Můj truhlář má program kde nemůže navolit přesně tyto barvy a má jen takové orientační náznakové.Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@papayaa dřevodekor nemáme. Kuchyň bude bílý lesk. A navrh máme jen č-b ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nelinecek Ahoj, my máme tuto kombinaci tmavě šedé desky a světle šedého obkladu od Egger a jsme spokojení, neměnila bych. :-) Viz foto. Samozřejmě, je na ní vidět nepořádek a tak, ale zase na druhou stranu mám ráda v kuchyni čisto a uklizeno a toto není důvod si tmavou desku nedat, když se Vám líbí a vypadá to celkově dobře, moderně. Přikládám i foto kuchyně, jsem ráda, že jsem volila takto. :-) Také máme antracitová okna a ladí to k sobě perfektně. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@gegitka666 a konkrétní typ desky víte? Máte to moc hezké. Tvar kuchyně úplně stejný jako my :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nelinecek Ta světlá je Perlově šedá - obklad a pracovní deska je Onyxově šedá, na přiloženém obrázku je vidět i nějaké číselné označení. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gegitka666 Moc pěkná kuchyňská linka ;) Mohl bych se Vás prosím zeptat, jak dlouho jí máte a kolik přibližně stála (s i bez spotřebičů)? Klidně do soukromé zprávy. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@garciaramon Zdravím, celková cena byla 200 tis. Spotřebiče byly za 60 tis a 140 tis. kuchyňská linka. :-) Máme ji necelý rok, loni na jaře nám ji montovali :-)
Odpovědět
Mame onyxove sedou od Eggeru na prac.lince i zadove a mame onyx i korpus skrinek. Flicky na ni videt jsou, ale aspon hned vidim, co je treba utrit, takze spokojenost. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem ceno bilou linku v byte. Soucasnou mam kombinaci bile ( vcetne drezu a digestore) a spodek svetlejsi hneda. Cernou v kuchyni nechci ani videt. Je na ni hned videt vodni kamen v drezu a na lince kazde smitko - doslova.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?