Antracitový dřez v bílé pracovní desce. Máte někdo?

Nemáte náhodou někdo? Neumim si to představit, jak by to vypadalo!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@veverka_ ahojky, já to teda nemám, ale plánuju to:) v jednom kuchyňským centru mi řekli, že vzhledem k tomu, že budu mít černou indukci, tak se to bude hezky doplňovat:) a pak jsem to tu u někoho dokonce viděla, mam takovej pocit:) takže já bych se toho nebála:)
Odpovědět
Profilova fotka
A proč ne? pokud máš ráda kontrast. U nás to bude stejně jako u staflicka. Černá indukce a černý dřez. A moc se na to těším. Já jsem totiž téměř odpůrce slitých barev :-D
Odpovědět
tak to já to mám opačně, mám ráda když to moc nevyniká, takže mám tmavou desku a tmavý dřez :-N Mrkni sem http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/n... něco sem ti našla na netu... a musim uznat, že to vypadá moc hezky
Odpovědět
taky budu mít světlou desku a antracitovej dřez ... je krásnej, tak proč ho nevypíchnout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak holky píšou bych se rozhodovala.Někomu se líbí, když to má sladěné v desce vše v jednom tónu a někdo naopak chce vypíchnout ten kontrast.To je hodně individuální.Sama za sebe si umím v tomto představit obě varianty, asi spíše bych volila podle celkového ladění kuchyně, zda potlačit, či naopak vypíchnout. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tuto kombinaci mám, i když deska není bílá, ale sv. šedá a dřez je antracitový. Perfektně to ladí s indukcí i s MW a troubou. Koukni na moje fotky a uvidíš, třeba se ti to líbit nebude... Mně ano ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?