Barový pult, jakou máte výšku?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kdo má barový pult, jakou máte výšku pultu? Někde se uvádí v rozmezí od 90 do 120 cm, někde zase až od 110 cm. Nikdo z naší rodiny není extra vysoký, tak jsem si říkala, že by těch 90 cm stačilo. Máte někdo tento rozměr a jak to vypadá? Děkuji za reakce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ja nevim, ale 90 cm byva standartni vyska pracovni desky. My budeme mit barovy pult ve výšce 115 cm
Odpovědět
Profilova fotka
@1leontynka teď máme prac. linku ve výšce 88 cm, tak těch 90 cm u pultu by bylo fakt málo, to mi nedošlo. Každopádně díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít kolem 115cm. 85 cm výška linky a pak jsem měřila 30 cm výška rychlovarné konvice, tak tu bych ráda pod pult schovala :-D
Odpovědět
@janapavlik máme 115, desku tuším 90..ale hoodně záleží na židličkách u baru, protože ty také udělají své (v případě, že je tam chcete mít + používat a bar bude fungovat jako bar) ;-)
Odpovědět
My máme prodlouženou pracovní desku, tak aby pod ní bylo místo na nohy a u toho 4 barové židle (s nastavitelnou výškou) a nemůžeme si to vynachválit. Původně jsme chtěli vyvýšený bar (ale spoustu lidí to nakonec ani nevyužije a ubírá to z pracovní plochy). Pak jsme si nechali z pracovní desky vyrobit stůl, který měl být přisunutý k pracovní desce, ale kuchyňské studio se spletlo a kuchyňskou desku udělali strašně širokou, tak jsem neváhala a dokoupila barové židle a nyní sedíme jen tam, židle jsou polstrované a jsou velmi pohodlné. Jídelní stůl jsme dali zvlášť a nikdo u něj nesedí (jen na vánoce :-))). Můžete se podívat do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
@katap @luckydaisy o víkendu jsme obešli nábytek s bar. židličkami a usoudili jsme, že 100 cm bude bohatě stačit. Jsme malí a vzhledem k židličkám, jaké jsou v nabídce, to bude dostačující. Jinak prac. linku chci 95 cm, ať se nehrbím ;-) @korodujicividle barový pult bude zvlášť, budeme mít v nové kuchyni hluché místo, které by zůstalo nevyužité a bude to takový předěl mezi kuchyní a obývákem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janapavlik nějak nechapu tvoje rozhodnuti. Pisea ze jsi mala, ale vysku pracovni desky chces 95?? To je dost vysoko. Vetsinou byva tak kolem 85-92 cm. A barovy pult 100? Jak chces udělat ten 5cm rozdil?
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, bude zvlast, uz to vidím. Tak to je potom jedno, ale fakt ještě zvaz vysku te linky. Kolik meris?
Odpovědět
Profilova fotka
@1leontynka teď máme výšku linky necelých 90 cm a je to málo. Hrbím se, je mi to nepohodlné. Těch 5 cm navíc si myslím, že bude v pohodě. Mám 163 cm. V obchodě jsme si sedli k pultu, co měl 100 cm a bylo to dobré, i vzhledem k židličce, kterou jsme si vyhlédli, to pasovalo dobře. Vyšší pult už bychom měli moc vysoko ke své výšce. Manžel má 174 cm a bylo to i pro něho tak akorát. Vzhledem k tomu, že pult bude zvlášť, tak si myslím, že to vadit nebude.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?