Barva grafoskla za bílou linku, jste spokojeni?

Profilova fotka
Střecháčci víc hlav, víc názorů. V brzké době bude kuchyň, bílá vysoký lesk, k tomu černá pracovní deska a já mám velké dilema, zda dát grafosklo v mé oblíbené tmavší červené barvě pro oživení nebo bílou barvu. Máte někdo, jak jste spokojení, co by jste vybrali?
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Tak ta červená je fakt luxusní!
Odpovědět
Mám tmavě červené sklo a jsem moc spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraxname vypadá to fakt krásně, jen se bojím, že je to dost výrazné, aby to za chvíli neomrzelo. Ale jelikož je to oblíbená barva a kuchyňská linka nepůjde s obýváku vidět... a co údržba, jak s tím jsi spokojená?
Odpovědět
@mystico váhala jsem mezi červenou a bílou, vyhrála temně červená a zatím se neomrzela :-) Údržba je v pohodě, ze skla se vše setře, stačí clin a papírová utěrka. Za indukcí mám kalené sklo, na druhé straně je lacobel ve stejném odstínu, vyšlo to levněji. Montovali jsme sami se sousedem, je stolař, celá akce nás vyšla na necelých 7 tisíc.
Odpovědět
@mystico moje vzorečky, ty nervy, než jsem se rozhodla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraxname wau, no děkuji z tip, taky chci tmavě červenou a ty jsi vybrala dobře, vypadá to luxusně a hlavně ta červená tomu dodá grády. Hned oživí prostor. Navíc, červená se do kuchyně výborně hodí, podporuje chuť k jídlu)
Odpovědět
Profilova fotka
Já červenou nerada, ale s tou bílou to vypadá dost vyblitě a sterilně. Jestli je to tvoje oblíbená, tak se ti zas tak snadno neokouká.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?