Barva linky a podlahy

Profilova fotka
Hezký večer, budu mít tuto barvu kuchyňské linky: http://www.oresi.sk/dolti/piqtory-maj... tu šedou lávovou, vrchní skříňky budou také šedé) a k tomu chci šedou podlahu(bude v celém domě).Ještě nevím, jestli lino nebo dlaždice, ale lino by bylo nejspíš se vzorem dřeva a dlaždice klasické šedé lesklé. Zajímalo by mě, jestli to někdo nemá taky tak, abych se podívala, jak ty barvy k sobě jdou. Vím,že nejlepší by byla bílá KL, ale zamilovala jsem se do této barvy a nevím, jak to vyřešit, aby kuchyň nebyla moc tmavá. Ještě mě napadla bílá podlaha, ale to je podle mě sebevražda.
Odpovědět
Profilova fotka
nikdo nemá šedou linku i podlahu?
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít šedou podlahu a bílou kuchyn takže nepomohu :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyajva k šedé lince bych dala dřevěnou podlahu, to je myslím moc hezká kombinace (my máme podlahu bělený dub a linku bílo-šedou...)
Odpovědět
Profilova fotka
podlaha a kuchyn v celku realnou foto zatím nemám PS ta červená tam nebude :-D
Odpovědět
Já bych k šedé lince určitě nedala úplně šedou podlahu, viděla bych k tomu světlý dekor dřeva s takovým mírným nádechem do šeda - třeba něco jak je na tomto obrázku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem..bílá podlaha je asi špatný nápad, že? přemýšlela jsem nad bílou dlažbou, ale to bych asi uklízela celý den.. ratatooy: to vypadá naprosto úžasně :) catt82: dřevo právě nechci, v celém domě bude šedá podlaha
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?