Barva pracovní desky ke kuchyni bahenní dub/bílý lesk?

Nemuzeme se rozhodnout. Libi se nam svetle - tmave seda a tmave hneda. Jakou barvu by jste doporucily vy? Prikladam fotky v jakych barvach bude kuchyne a podlaha. Kuchyne je od Lamontu a budeme stavet Kubis (po zvetseni 8 metru ctverecnich) od Rymarova. Takze ne moc velka kuchyn. Nebude ta tmave hneda kuchyn zmensovat a delat tmavou s mene svetlem? Diky moc :)
Odpovědět
@boruvka37 Za me teda ta druha, svetlejsi
Odpovědět
Mne osobne by se vice libila ta druha varianta, ale bojuji s bilymi dvirky a svetlou pracovni deskou u umyvadla. Nebo nechat tmavou pracovni desku a u desky dat dozadu take neco svetleho. Ale spise s epriklanim ke druhe variante. Doma to mame hodne podobne:) Nebojis se, kdyz nemas u varne desky kryt, ze ti budou veci strikat na zem za?
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka37 za mě druhá varianta - má větší šmrnc ;-)
Odpovědět
@linee Ten ostruvek budeme mit sirsi 90 cm - tak snad by to melo byt ok a strikat to na zem za nebude. Jinak my se spise priklanime k ty tmavsi mocca desce, jelikoz sedou ma Lamont hrozne svetlou, je to skoro do bela. Nikomu se Vam ta tmavsi deska nelibi?
Odpovědět
@boruvka37 ta tmava je hezka s tou bilou, jak to mas nakombinovane u umyvadla. Uplne zepredu je to uz na mne moc tmave. Jinak ja mam doma tmavsi a jsem za tmavsi, uplne svetlou bych nedala, ale je to vec vkusu
Odpovědět
@linee Zkusime udelat ten ostruvek v bile s tou tmave hnedou pracovni deskou, kterou by jsme dali i s boku. Tu pravou tmave hnedou stranu s troubou a lednickou by jsme nechali. Co myslite? Bylo by to hezci nez kombinace tmave hnedeho ostruvku se svetle sedou pracovni deskou jak na druhe fotce? Taky jsme premysleli dat cerveny obklad? Co by jste rekli na tuto kombinaci? Moc diky za rady.:)
Odpovědět
@boruvka37 Zalezi na vkuse:) Mne by se treba libil ten druhy obrazek, ale predek ostruvku v bile barve a mocca deska jak je na prvni. Ty horni skrinky a tu pravou bych klidne nechala tmave. Mozna je to obrazkem, ale vice se mi libi struktura dreva na tom spodnim obrazku, nez na vrchnim, i vice to ladi k podlaze. Cervena zalezi na odstinu, proc ne?:) Mozna bych sla ale do svetlejsi, aby to nebylo moc tmave.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud tam není moc světla, tak určitě čím světlejší odstín, tím lepší. Sice se mi líbí tmavší věci, ale to časem může omrzet, vkus se může měnit, takže je lepší hlídat si co největší světelné podmínky v místnosti. U kuchyně to platí dvojnásob. Více o barvách třeba tady: http://www.modrastrecha.cz/katalog/fi...
Odpovědět
@boruvka37 můžu se prosím zeptat - ta první deska - co je to zač? děkujuuu
Odpovědět
Mě se líbí spíš ta druhá varianta, ta první mě připadá moc tmavá :-)
Odpovědět
@boruvka37 Můžu se zeptat, na kolik vám to napočítali (pokud to tedy není tajné?)
Odpovědět
Za mě ta první varianta, je elegantní.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak já se asi odliším názorem. Za mě z těchto dvou variant první, líbí se mi to víc. A jestli ne první, pak bych ostrůvek udělala taky bílý a k tomu tu tmavou pracovní desku. :-)
Odpovědět
Za mě taky ta tmavá.
Odpovědět
Profilova fotka
mně se líbí rozhodně ta bílá prac.deska!
Odpovědět
Profilova fotka
jednoznačně druhá varianta :) Kuchyň řeším taky, budeme mít Kubis 632..mám ráda bílou, takže jedoznačně bílá, jen nevim jakou pracovní desku, to bude oříšek ..ten korpus, to je ořech? Vypadá to fakt dobře ;-) a jeslti se můžu zeptat na podlahy, to máte jaké?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?