Bílá indukce od Siemens, neviděli jste?

Hledám bílou indukci od Siemens a nemůžu nic nají. Pomůže mi někdo ? Děkuji.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Bilou jsem nenasla, jen nerez. Bilou jsem nasla jen bosh.
Odpovědět
@kofinek To je ale divný, když mají trouby i odsavače bílé, že nemají indukci. Děkuji.
Odpovědět
Já mám bílou Electrolux. Taky jsem chtěla všechny spotřebiče stejnou značku, ale nepovedlo se...každý jiná značka a v pohodě:)
Odpovědět
@rickym Děkuji. To máte tuhle : EHI6540FW1?
Odpovědět
Profilova fotka
Siemens bilou desku uz nedela :-) Brandt TI 112 W Bosch PIF672FB1E Electrolux EHI6540FW1, EHI8543F9W, EHI6540FWP, Miele KM 6349-1, KM 6324-1 De Dietrich DTI 1053 W . . .
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky ještě dělá bílé Mora Indukční varná deska Mora MIT606FWC
Odpovědět
Veru, jsi zlatíčko. Proč od toho Siemens upustil? Myslíš, že je to dobrá volba - bílé spotřebiče ?
Odpovědět
Profilova fotka
@drimalenka Moru vubec neberu :-) to uz je lepsi ten Electrolux @nada222 Bosch a Siemens je jedna firma stejne jako Electrolux a AEG , všimni si ze ani AEG ji nema, myslim ze je to z duvodu že se to moc neprodava a v podstate ji v nabidce uz maji :-) Bile spotřebice jsou hezke, ale zalezi na celkoven dojmu kuchyne aby to nevypadalo jako fádně, studeně a mdle :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky zrovna jsem o nákupy Mory uvažovala - není dobrá? děkuji za odpoveď
Odpovědět
Profilova fotka
@drimalenka cena odpovida kvalite :/ jako da se uvařit na všem :-) je to jako kdyz řeknes ze je auto jako auto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky děkuji moc za názor - neklesnu:-) mám plyn - MIELE , budu měnit za indukci tak hledám - podmínka bílá.
Odpovědět
Profilova fotka
@drimalenka pokud uz sis "čuchla" k Miele tak bych s kvality moc neklesala, je mi jasny ze Miele - indukce - a jeste ke vsemu bila je pálka, přesně 42.900,- (s 21%DPH) š. 600, jedna flexi zona, časovač,... pokud by si netrvala na bile tak ne uplne zakladni indukce od Miele 29.990,- zaklad je pak 22.990.-
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@verunky ty jsi zlato:-) děkuji za vyčerpávající odpověď-uděluji ti Ŕád zlaté varečky:-), už mám koupený bílý dřez Franke, tak chci at to ladí.
Odpovědět
Profilova fotka
@drimalenka :-D :-D 8-) ooo dekuji :-)
Odpovědět
Mohu se vmísit do diskuze a zeptat se jak se ty bílé spotřebiče udržují? Rozdíl mezi tou údržbou černých a bílých? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@neanda pokud je ta bíla sklo, tak stejně :-)
Odpovědět
@nada222 Já mám Electrolux EHI 6540 FOW - nevím jestli se ještě vyrábí, ale jsem max. spokojená. Chtěla jsem hlavně, aby každý varný panel měl vlastní ovládání. Jinak mám bílou troubu i digestoř a jsem naprosto spokojena... znovu bych šla zase do bílých spotřebičů :)
Odpovědět
Profilova fotka
na černém jde více vidět prach, jinak údržba stejní, u černé časteji:-)
Odpovědět
@rickym Tak to jsem moc ráda. Teď mám nerezový odsavač a pořád leštím, těším se na bílé.
Odpovědět
@nada222 Pozor :-), není bílá jako bílá, taky plánuji bílou indukci a bílý dřez . Bosch je bílá, elektrolux mírně našedlá, ale dá se, chce to určitě vidět a porovnat. Mora, Beko do šeda. Ostatní jsem neviděla.
Odpovědět
A u varne desky smouhy?nejsou moc videt?
Odpovědět
@neanda Kamarádka má bílou a moc si to chválí (viděla jsem ji), šmouhy vidět nejsou, proto ji také plánuji. Líbil by se mi i dřez bílý a z toho mám tedy strach. Další varianta pro mne jak se vyhnout černé je šedá, nebo stříbrná a vyladit s dřezem (údržba bude určitě lepší než černá) - tato je moc pěkná - viděla jsem, ale neznám nikoho, kdo by ji měl v provozu. http://www.oscom.cz/fagor-if-6000vs
Odpovědět
@vendyb Mně by se líbil taky bílý dřez, ale toho se bojím. Ta šedá plotýnka vypadá divně, ale má funkce, které ani neznám. A o Fagoru tu nikdo nic nepíše.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky uvažuji o bílé indukci. Určitě je praktičtější než ta černá. Jen váhám, jestli k ní půjde nerezová digestoř nebo bude lepší bílá. Co myslíte?
Odpovědět
@1leontynka Mrkni ke mě do alba, digestoř máme bílou..
Odpovědět
@1leontynka Já chci určitě bílou, mám nerez a pořád leštím.
Odpovědět
@vendyb Máme světle šedý dřez a s tou bílou to jde v poho k sobě. Do bílého dřezu bych nešla, když vidím, jak náročný je i ten šedy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tedy já mám všechny spotřebiče bílé a indukčku bílou MORA a za mě jednička s hvězdičkou. Krásně se to udržuje, funkce časovače a minutky, nepoškrábe se, lehce ji setřu a nemusím leštit hodinu jako ségra svoji černou. Jáuž bych jinou než bílou nechtěla ani za nic. Mám i za linkou bílé sklo a taky paráda na úklid, setřu a nic neleštím dvě hodiny :-).
Odpovědět
Profilova fotka
A co se týče dřezu... kvůli tvaru jsme museli zvolit místo čistě bílého béžový - granitový. Prý super údržba, žádné skvrny atd. Po roce užívání bych nechtěla ani béžový, natož bílý. Jedině černý :-). Mám na to speciální přípravky, drahé jako pes a prd. Drhnu to tekutým pískem a stejně je to za pár dní... stačí když mi tam děti něco mrsknou a hned se to neumyje, nebo normálně kolečka asi od hrnků... prostě nic moc na údržbu...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@verunky viděla jsi prosím v reálu Bosch PIF672FB1E a Brandt TI 112 W, která z nich má bělejší odstín. Nechci do šeda, když už bílou tak nejbělejší :-) k bílému dřezu. Děkuji.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?