Bílá kuchyně v lesku. jak jste spokojeni s údržbou?

Profilova fotka
Prosím o zkušenost s bílou kuchyní v lesku. Každý výrobce kuchyní mi ji rozmlouvá, že není praktická na údržbu. Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkap7 Mám ji 4 roky v bytě. Ne teda lesklou folii, ale dražší variantu v laku- vysoký lesk. Stejně tak máme i panel v obýváku, který je dokonce bezúchytkový. Naprostá spokojenost. Řekla bych, že ještě větší spokojenost, než s kuchyní, kterou mám na chalupě (tam mám dýhu mořenou do třešně).
Odpovědět
Profilova fotka
@jeniki89 Děkuji moc za odpověď, řeším také dražší variantu, ale zatím mi ji stoláři rozmlouvají.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme bílý leský lak a úplně v pohodě, jsem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za odpověď, zůstávají vidět otisky rukou pokud chci bezuchytkový systém otvírání dvířek?
Odpovědět
Profilova fotka
máme bílou lesklou fólii a je to docela na udzbu.otisky,cokoliv co kapne-limonada,...porad chodim a pucuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nevím zda je rozdíl v údržbě pokud je lesklá fólie a nebo lak v lesku zda tato varianta není tak náročná. Tak jsem stále na pochybách moc se mi líbí lesk,ale být otrokem a neustále chodit s utěrkou, aby nešlo nic vidět...
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkap7 Já budu mít bílý lesk Thermopal, tak jsem sama zvědavá. Ale co tak čtu, tak je na tom sice vidět víc než na matném povrchu, ale zase všechno snadno utřeš. Matný povrch možná na sobě nezanechá každý dotek, ale když už jej ušpiníš, tak jej musíš vysloveně drhnout, nikoliv jen otřít jako u lesku. Takže je to něco za něco ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je pravda. Vše má své pro a proti. ;-)
Odpovědět
Měl jsem matný povrch a už nikdy. Samé drhnutí. Teď mám kuchyň v bílém lesku a super. stačí otřít hadříkem a je hotovo. Co se týká otisků asi taky záleží na úhlu světla, která dopadá na linku a úhlu, ze kterého sa na ní díváš. Jám musím říct, že otisky vůbec nevidím, což ale neznamená, že tam nejsou. Ale jak říkám, stačí vzít hadřík a je uklizeno.
Odpovědět
Profilova fotka
Jednu máme v leskle žluté a druhou v leskle bile, nevidím rozdíl v údržbě. Jsem při vaření čuně, takže po vaření vezmu trochu vlhký hadr prejedu upatlany dvířka a za půl minuty je po úklidu :) samozřejmě ze lamino v drevodekoru snese vic, ale :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkap7 ahoj,taky plánujeme bílou lesklou, původně jsem byla velký odpůrce, ale po přečtení mnoha diskuzí (nejen tady) jsem musela změnit názor, většinou je s tím velká spokojenost, na údržbu je to lehčí než mat, na kterém je to opravdu mnohem víc vidět, otisky jsem osobně v několika kuchyňských studiích vyzkoušela a zůstavají tam naprosto minimálně. Pokud bys chtěla víc info, mrkni na zkušenosti třeba sem :-) http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji moc za Vaše názory.
Odpovědět
Článek se načítá
Takža, my máme korpus kuchyně z lamina a dvířka v lesku, ne teda v bílé barvě, ale máme odstím capuccino. Na laminu drhnu otisky jak blázen a pořád tam jsou a dvířka přejedu vlhkým hadrem a je uklizeno. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To ráda slyším tak bude u mě asi rozhodnuto, tak tedy opravdu nechápu proč je lesk tak zatracovaný a odrazují od něj, když slyším spíše pozitivní reakce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?